Festival

Tom Jones, Txarango, Estrella Morente i Els Amics de les Arts entre els confirmats al Sons del Món

El certamen de vi i música de l’Empordà ha fet pública la programació d’estiu

Rosana, Loquillo, Bustamante, Ramon Mirabet i Maria Arnal i Marcel Bagés són altres noms que se sumen a la cita

| 26/04/2017 a les 14:15h

Txarango són un dels grups confirmats pel festival Sons del Món
Txarango són un dels grups confirmats pel festival Sons del Món | Michal Novak
La nova edició del festival Sons del Món ja té tots els noms a la graella de programació. Aquest 2017 passaran pels escenaris de l’Empordà artistes de talla nacional i internacional que consolidaran el certamen com un dels més importants de la Costa Brava. 

Tom Jones és el pal de paller del cartell més ambiciós de la història del festival: ja s’han venut la meitat d’entrades per a l'actuació que farà el 22 de juliol a la Ciutadella de Roses. El concert inaugural anirà a càrrec de Chambao el 24 de juny a la platja d’Empuriabrava, i la cloenda la faran Maria Arnal i Marcel Bagés el 5 d’agost al Celler Espelt de Vilajuïga. 

Durant aquest mes i mig de festival passaran pels escenaris empordanesos noms reputats com Estrella Morente, Ramon Mirabet, Els Amics de les Arts, Paula Valls, Pedro Guerra, Txarango i Gertrudis, Judit Neddermann, Rosana, Bustamante i Loquillo.

L’aposta del Sons del Món és oferir concerts en espais patrimonials únics entre vinyes, tasts previs a les actuacions i una zona village. Aquests elements ajuden que el festival faci honor a l’etiqueta 'El festival delicatessen de l’Empordà'. Els preus de les entrades dels concerts van dels 15 als 95 euros. Per consultar tota la programació i obtenir més informació podeu entrar al web del festival
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Estrella Morente, estiu, Empordà, Els Amics de les Arts, Txarango, Tom Jones, festivals, Sons del Món

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.