Festivals

El Primavera Sound programa més d'un centenar d'actuacions gratuïtes

Es festival dona a conéixer la programació del Primavera als Bars i el Primavera als Barris

La programació engegarà el 3 de maig i acabarà passat el festival

| 27/04/2017 a les 14:35h

Mudhoney al CCCB
Mudhoney al CCCB | Dani Cantó
Els racons de Barcelona han engegat ja els preparatius per a rebre la cita més gran de l'indie de la ciutat, el festival Primavera Sound, que tindrà lloc del 31 de maig al 3 de juny. A banda del gruix d'actuacions al Parc del Fòrum, més d'un centenar de propostes gratuïtes inundaran la capital catalana dins de la programació dels cicles Primavera als Bars i Primavera als Barris, amb especial èmfasi al barri del Raval, que es consolida com a seu alternativa al festival per segon any consecutiu.

Primavera als Bars
El tret de sortida el donarà la setena edició de Primavera als Bars, que programarà del 3 al 24 de maig un total d'onze artistes i bandes emergents que presentaran els seus projectes en locals de petit format. Els protagonistes d'aquest cicle seran el punk dels belgues Cocaine Piss, el crooner francès Ryder The Eagle, Jazz, el pop elegant de Silent James, el classicisme de The Harlock, el divertit passeig pels 80 del Pare Topo, el rock atmosfèric d'Aldrin i Collins, el folk experimental d'All Indians No Chief, l'indie rock de Belushi, els aires mediterranis del duo mallorquí Donallop i la cançó lo-fi de Regalim.



Primavera als Barris
D'altra banda, el tercer lliurament de Primavera als Barris arrencarà el 4 de maig i se celebrarà cada dijous fins al dia 25 del mateix mes, amb escenaris a la Vila de Gràcia, el Clot, Baró de Viver i Sant Adrià de Besós que donaran un impuls al talent local.

Els himnes post de Retirada!, el trap del fundador de Kefta Boys ELMINI, les elaborades composicions d'Evripidis al costat dels seus Tragedies i el pop melancòlic de Neleonard encapçalen la programació que allotjaran els diferents equipaments municipals. Al seu costat, el sòlid pop de The Crab Apples, el rock de tocs emo de Keems, els sons garageros de No Crafts, els ressons post-rock i shoegaze de Bolga, els reconeguts vàlius  i el hip hop de DirtyPorko & Crie930 demostraran el que tenen a dir.

Primavera al Raval
Per segon any consecutiu, Primavera al Raval s'instal·la el cor de la ciutat. Al llarg del primer cap de setmana de juny, més de 70 actuacions gratuïtes tindran lloc en horari diürn i de forma paral·lela als actes del Parc del Fòrum en tres escenaris ubicats a l'emblemàtic Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Primavera Sound, concerts gratuïts, programació, festivals, Barcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.