Estrena

Persian Pelican, l'italià que ha versionat Pau Riba

El músic redimensiona “Noia de porcellana” aprofitant la seva visita al Primavera Sound

| 27/04/2017 a les 15:15h

Persian Pelican és el projecte d'alt-folk d'Andrea Pulcini
Persian Pelican és el projecte d'alt-folk d'Andrea Pulcini | Arxiu de l'artista
Diuen que cada lloc que trepitges queda dins teu, i un clar exemple d’això és la cançó que estrenem avui a Enderrock.cat, una “Noia de porcellana” interpretada per un italià amb un bocí de Catalunya a la seva motxilla vital. Andrea Pulcini és Persian Pelican, projecte d’alt-folk amb el qual ja ha tret tres discos i, ara, una versió de Pau Riba impecable.



Aquest interès de Pulcini per un dels clàssics de la música en català li ve del seu pas per Barcelona, tal com explica: “Quan sóc a un lloc sempre m’agrada descobrir-ne les arrels musicals”. Pau Riba va ser un dels primers que van “fer un foradet” a la seva orella: “Crec que és un dels pocs artistes que han estat capaços de sacsejar una mica la cultura musical i social amb una visió clara i genuïna”.
 
Quan el músic vivia a Barcelona també se sentia atret per les cançons de Lluís Llach i Ovidi Montllor o els poemes d’Enric Casasses. De tota manera, després de tornar al seu país d’origen veu el català com una llengua “bella, rica i musical” però sense intenció de cantar-hi en continuïtat, encara que “no se sap mai”.

Com diu la dita "roda el món i torna al Born", d'aquí a un mes Persian Pelican tornarà a Barcelona per tocar en el marc del Primavera Sound, concretament a l’àrea destinada als professionals del sector (PrimaveraPro). Hi vindrà a presentar el seu últim disc, Sleeping Beauty (autoeditat, 2016), però també cauran cançons de l’època barcelonina. “Noia de porcellana” segur que no se la descuida.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Persian Pelican, Pau Riba, Primavera Sound, estrena, PrimaveraPro, Noia de Porcellana, cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.