Enderrock TV

Els grups de la setmana a Enderrock TV

Passaran pel programa Blaumut, Màia, David Pastor & Nu Roots i Sherpah

Pep Poblet & Nito Figueres amb Txell Sust i VerdCel a Enderrock TV

| 02/05/2017 a les 15:00h

Màia
Màia | Marta Escolà
Aquesta setmana l’actualitat musical dels Països Catalans a la petita pantalla redueix la programació i en lloc de ser els cinc dies de la setmana, serà de dimarts a divendres. Els grups protagonistes de l’Enderrock TV d’aquesta setmana són Blaumut, Màia, David Pastor & Nu Roots i Sherpah

Dimarts fent equilibris. El grup català Blaumut és portada de la revista Enderrock d'aquest mes de maig. Amb el seu últim treball, Equilibri (2017), s'han atrevit a fer un pas endavant i jugar amb estils sonors més arriscats de l'habitual. Al plató d'Enderrock TV interpretaran "21 botons" i a les 21 h del divendres 19 de maig seran en concert a l'Espai Cultura Fundació de Sabadell.  

Dimecres "Tot està bé". Amb aquest tema Màia presenta el seu últim disc d'estudi, Esclat (Música Global, 2017), davant les càmeres d'Enderrock TV. La versió física del disc surt a la venda aquest divendres 5 de maig, dia en què també es farà el concert de presentació oficial a les 20 h a la sala Bikini.

Dijous d'arrels. El trompetista David Pastor s'acompanya de dos músics, José Luis Guart i Toni Pagès, per crear una fusió de jazz i estils més elèctrics. Amb el nom David Pastor & Nu Roots recuperen el blues més tradicional i l'embolcallen de ritmes llatins, brasilers i fins i tot de pop-rock. A l'escenari interpretaran "Coltrane Roots". 

Divendres de balls en parella. Després de cinc anys desaparegut, el grup bagenc torna amb més força que mai. Sherpah ha estrenat aquest any amb un nou disc, H (Picap, 2017), i amb canvi de vocalistes. A Enderrock TV presentarà "Mig perdut", un dels temes del nou treball. El proper 12 de maig seran en concert a Salelles.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dimarts a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Màia, David Pastor & Nu roots, Blaumut, Enderrock TV, Sherpah

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.