Estrena

Brams, rock lúdic i social

Estrenem "Superpoblació", un avançament del tretzè disc de la banda, 'Demà'

| 03/05/2017 a les 07:00h

Brams
Brams | Àlex Carmona
"Demà és el sinònim més curt d’esperança que hem trobat", assegura Francesc Ribera ‘Titot’. El tretzè disc dels berguedans Brams conté una desena de cançons i sortirà aquest divendres 5 de maig amb el segell Música Global. Enregistrat a l’estudi Can Pardaler del guitarrista del grup, David Rosell, musicalment han treballat "els gèneres com a elements, no com a patrons", anota Ribera. Pel que fa a les lletres, hi ha cançons socials de lectura col·lectiva i altres de més desenfadades.

Amb dotze discos a l'esquena, el grup es refereix al punt de partida que representa el present. "'Demà' és el sinònim més curt del concepte d'esperança que hem trobat, un títol més sintètic per a una esperança cíclica que ofereix possibilitats de futur i deixa una porta oberta perquè de cop aparegui la llum i surtin noves oportunitats", explica Titot.

Com a tastet abans de la sortida del disc, a Enderrock.cat estrenem la cançó "Superpoblació". Tot i que la banda refusa l'encasellament estilístic, podem dir que en aquest tema sí que pren els elements del rock i el punk-rock, per entregar un missatge ple d'ironia que acaba arremetent contra una de les personalitats polítiques més visibles de la dreta catalana.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Brams, Francesc Ribera 'Titot', Superpoblació, Demà, nou disc, estrena

COMENTARIS

Discasu

Anònim, 03/05/2017 a les 15:25

Les tres cançons que han tret deixen veure un disc que serà BRUTAL!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.