videoclip

Ós Bru, perdut en el laberint de la memòria

Estrenem el videoclip de “Laberint”, avançament del segon disc del grup

Pol Fuentes, de Rosa-Luxemburg, ha dirigit el clip

| 04/05/2017 a les 08:10h

Ós bru seran a la sala Begood el proper 16 de juny presentant nou disc
Ós bru seran a la sala Begood el proper 16 de juny presentant nou disc | Pol Fuentes
"Algú és en un laberint vital enfrontant pors i angoixes i quan en surt troba l’infinit i encara s’hi troba més perdut." Així descriu Roger Torrent el concepte que hi ha darrere Hvala (The Indian Runners, 2017), el flamant segon disc d’Ós Bru, que sortirà el proper 17 de maig. El videoclip que estrenem en exclusiva a Enderrock.cat és de la cançó “Laberint”, que segons l’ideòleg de la banda “és un parèntesi pop dins el disc que serveix de preparació cap a una escletxa de llum”.

El clip ha estat dirigit per Pol Fuentes, líder del desaparegut Rosa-Luxemburg, on també tocava Torrent. Amb Hvala ('lloança' en rus, o el nom de la primera ossa introduïda als Pirineus) el grup format per tres cosins torna quatre anys després del seu disc homònim (Zeppo Records, 2013). Aquesta vegada el segell i associació cultural The Indian Runners els edita el disc, i Torrent explica el canvi sense complicacions: “Ens vam entendre en el que buscàvem, volíem suport sense fer un salt massa gran”. 



El rodatge del vídeo que estrenem es va realitzar en uns boscos al costat de Moià on els tres membres del grup enregistraven “pelis de sèrie Z” durant l’adolescència. Amb l’excusa del videoclip han pogut recuperar aquests metratges i combinar-los amb imatges seves passant pels mateixos llocs més de deu anys després.

Un experiment visual que es barreja amb proves sonores, com la que rebobina els versos a la segona part de la cançó i els posa del revés tot creant una “melodia interessant”, com reconeix Torrent. Ós Bru no és un grup fàcil de descriure; la millor manera de descobrir-los és en directe, i el 16 de juny en teniu l'oportunitat, perquè presenten el disc en formació completa (amb saxo i bateria inclosos) a la sala BeGood de Barcelona.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Laberint, estrena, Ós bru, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.