Creu de Sant Jordi

Francesc Burrull rep la Creu de Sant Jordi

Carles Puigdemont va entregar el reconeixement al músic ahir a la nit

El guardó reconeix 29 personalitats i 24 entitats

| 04/05/2017 a les 11:10h

Francesc Burrull
Francesc Burrull | Xavier Mercadé
El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va lliurar ahir a la nit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 24 entitats, entre les quals el pianista i compositor Francesc Burrull "per la seva contribució a la música catalana, concretada en la tasca efectuada com a compositor, intèrpret i arranjador. Ha creat diversos conjunts i ha format part de diferents grups. Ha mantingut una estreta col·laboració amb moltes de les figures més importants de la cançó catalana, havent excel·lit igualment com a músic de jazz", diu la seva glossa.

Durant l'acte, Puigdemont va assegurar que els premiats d'enguany "ens interpel·len a ser activistes de la causa comuna, a mobilitzar-nos per allò que creiem". "Cal que aprenguem d’ells a no defallir davant les adversitats per aconseguir allò que un es proposa, a fer realitat somnis, a sacrificar-se pels altres i a treballar pel bé comú", va subratllar el president.



Burrull ha obtingut aquest reconeixement gràcies a una trajectòria musical impecable i constant dins el món del jazz i la música popular. La campanya impulsada per Enderrock amb el suport de l’Associació d’Artistes, Intèrprets i Executants (AIE) i la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) perquè es condecorés Francesc Burrull amb la Creu també hi ha fet el seu efecte. 

Cares conegudes dins el món de la música o la comunicació com Òscar DalmauAndrea MotisManel CampJoan IsaacGenís BouPau Guillamet o Maria Cinta Rosselló van sumar-se a la recollida de firmes oberta per Enderrock.
Arxivat a: Enderrock, generalitat, reconeixements, Creu de Sant Jordi, Francesc Burrull

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.