Estrena

Estrenem «En un cafè», el videoclip dolç i amarg de Meïa

La cançó forma part del seu recent àlbum 'Lighthouse' (Picap, 2017)

El proper 14 de juny el presentarà a El Dinàmic de Bcn del Poble-sec

| 10/05/2017 a les 15:00h

Meïa
Meïa | Arxiu de l'artista
Lighthouse (Picap, 2017) és el recent àlbum de la manresana Mireia Izquierdo, que s'amaga rere el nom artístic Meïa. Cantant, compositora i actriu, s'acompanya dels músics del Taller de Músics de Barcelona per donar un punt jazzístic a un treball que es podria definir com de pop d'autor. Amb una vida entre el Bages i la Costa Brava, al disc es reflecteix la importància d'aquesta segona casa en el cor de la cantant, ja que el mar és protagonista en moltes de les cançons.  

A Enderrock.cat estrenem el clip del tema "En un cafè". Meïa explica sobre la cançó: "És la imatge del cafè de principi de segle, al voltant del qual es reunien les societats i els artistes de l'època. Parla d'una trobada entre dues persones que van tenir una relació. Tinc una amiga que ho va explicar molt bé, és un encontre tan amarg com un bon cafè. Igual que el cafè, trobar-te amb un amor passat és amarg però dolç a la vegada i no ho canviaríem per res perquè ens encanta".

Al videoclip es canvia el cafè per la llimona. La cantant manresana ho explica: "La llimona és amarga, és un fruit mediterrani i a més apareix en molts temes d'amor. A més el llimoner que hi surt també adopta el significat de l'arbre d'Adam i Eva".  



La cantant i compositora americana Joan as Policewoman és un dels referents musicals de Meïa: "Tot i ser un estil diferent, n'admiro la manera estètica que té de concebre la música", diu la manresana. El proper 14 de juny Meïa serà en concert a El Dinàmic de Bcn.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Meïa, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.