Festivals

Zoo i Smoking Souls, entre els últims confirmats de l'Acampada Jove

El Diluvi, Buhos i Ovella Xao també són a l'última tongada de confirmats

El festival se celebrarà del 13 al 15 de juliol a Montblanc

La Pegatina, Ebri Knight, Brams i JOKB se sumen a l'Acampada Jove

| 05/05/2017 a les 13:00h

Zoo a l'Acampada Jove
Zoo a l'Acampada Jove | Xepo W.S.
Aquest dijous a la tarda a les xarxes socials catalanes s'ha anunciat cinc noves bandes que formaran part del cartell de l'Acampada Jove els dies 13, 14 i 15 de juliol. 

Els grups valencians trepitgen fort al nostre país amb actuacions en diversos festivals, i l'Acampada no n'és una excepció. Zoo serà a la cita de la Conca de Barberà amb les seves lletres de revolució social, com també el mestissatge mediterrani del grup de l'Alcoià El Diluvi, i Smoking Souls, que arriba amb el seu tercer disc d'estudi, Cendra i or (Propaganda pel Fet!, 2017).

També hi serà el grup de Calafell Buhos amb el seu mestissatge festiu i la jove formació sabadellenca Ovella Xao, que pasturarà per l'escenari del festival amb les seves cançons plenes de reggae i ska amb pinzellades de sons llatins. 



L'Acampada Jove ja ha anunciat 16 grups del cartell, entre els quals hi ha els berguedans Brams amb el seu últim i recent disc, Demà (Música Global, 2017), La Pegatina, Doctor Prats amb Aham Sigah (Música Global, 2016), el grup tarragoní Roba Estesa, Xeic!, els aires swing d'Hora de Joglar, Boikot i Ebri Knight
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ovella Xao, Acampada Jove, Zoo, El Diluvi, Smoking Souls, Buhos, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.