Enderrock TV

Miquel Abras i Micu a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Me and the Bees, Ran Ran Ran i The Trees

Els grups de la setmana a Enderrock TV

| 08/05/2017 a les 15:00h

Miquel Abras
Miquel Abras | Marta Pich
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Me and the Bees, Ran Ran Ran, Miquel Abras, The Trees i Micu

Dilluns de veus suaus. Me and the Bees enceten aquest 2017 amb un nou disc d'estudi, Menos mal (La Castanya, 2017), ple de sons electrònics. Davant les càmeres d'Enderrock TV interpretaran el seu "Spinnin'".  

Dimarts a corre-cuita. Ran Ran Ran és un projecte iniciat per Ferran Baucells que juga amb un folk encaminat cap als sons electrònics. Després del seu primer treball, Ran Ran Ran (BankRobber, 2015), on es van acompanyar de Jordi Farreras a la percussió, ara presenten el seu segon disc, L'hereu (BankRobber, 2017). A Enderrock TV presentaran "La cova".

Dimecres de romanticisme. El cantautor d'etiqueta pop de tall romàntic Miquel Abras té nou disc, La vida en un sospir (Música Global, 2017). A plató interpretarà el tema "Cadena de favors", i el proper divendres 12 de maig a les 22 h serà en directe al Centre Cívic de Sant Jaume de Llerca, on també actuarà Carles Ribes, exmembre d'Amelie

Dijous d'intimitat folk. El grup barceloní The Trees crea temes en anglès dolços amb una veu masculina penetrant acompanyada d'una veu femenina i un violí en els moments més idonis. Amb un dolç so per a l'oïda, a l'escenari d'Enderrock TV interpretaran "Lost", una de les cançons del seu disc Roots and Wings (Microscopi, 2017). 

Divendres rumber. El conegut cantautor de rumba Miquel Rodergas presenta, amb el nom de Micu i acompanyat d'Enric Gómez al baix, Jordi Herreros a la bateria i Jack Tarradellas als teclats i al bongo, el seu nou disc Dens (Kasba Music, 2017). El podreu veure en directe el dissabte 20 de maig a les 21 h a la sala Nota79 de Barcelona, i mentrestant al plató interpretarà el primer tema del disc, "Calamar".

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Micu, The Trees, Ran Ran Ran, Miquel Abras, Enderrock TV, Me and the Bees

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.