Festivals

Björk completa el cartell del Sónar amb exposició, DJ set i conferència

La cantant islandesa inaugurarà el festival amb una actuació el 14 de juny

També es prepara 'Björk Digital', una mostra immersiva en realitat virtual al CCCB

| 09/05/2017 a les 12:33h

Björk
Björk | Santiago Felipe
El festival Sónar ha donat a conèixer aquest matí una sorpresa d'última hora referent a la seva inauguració el proper dimecres 14 de juny: la música islandesa Björk obrirà el festival amb un DJ set exclusiu que durant quatre hores travessarà els estils que han influenciat l'artista al llarg de la seva trajectòria, i que serà la primera píndola d'una aparició triple a Barcelona.

A més, la música oferirà una xerrada en el marc del congrés Sónar+D i serà la protagonista de Björk Digital, una exposició immersiva en realitat virtual que es podrà visitar al CCCB del 14 de juny al 24 de setembre i que, segons ha explicat la cap d'exposicions del centre, Rosa Ferré, la mateixa artista concep com "la forma més íntima d'interactuar amb el seu públic d'una manera individual".



Un passeig per la realitat virtual al CCCB
Björk Digital és una exposició immersiva que està concebuda com una experiència per submergir-se en el particular univers creatiu de Björk, amb la realitat virtual com a protagonista fonamental. L'exposició, on es barregen performance, cinema, instal·lació, vídeo i interacció, mostra diversos dels treballs que la islandesa ha realitzat en col·laboració amb artistes com Michel Gondry, Spike Jonze, Alexander McQueen o Warren du Pre i Nick Thornton Jones.

Una programació musical rodona
Amb la incorporació de l'excepcional DJ set de Björk, el Sónar 2017 tanca el seu programa, que portarà més de 140 actuacions repartides en nou escenaris. La música de ball en un sentit ampli (Justice, Màsters At Work, Soulwax, Cerrone), els artistes de perfil únic (Nicolas Jaar, Arca & Jesse Kanda, Jon Hopkins), els ritmes urbans (Tommy CashC.TanganaDellafuente + Maka) o la música negra (ThundercatAnderson.Paak & The Free NationalsDe la Soul) seran algunes de les claus d'aquesta edició.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Björk, Sonar, Sonar 2017, festivals, tecnologia, electrónica, creació

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.