Estrena

El pols electrònic de Dolo Beltrán

Estrenem la cançó "Pulso", segon avançament del seu debut

La música s'estrena en solitari amb 'Copilotos', un disc de tall electrònic

Les dones prenen el Born de Cançons

| 11/05/2017 a les 07:00h

Dolo
Dolo | Arxiu Temp Produccions
L’electrònica marca l’inici de l’aventura en solitari de Dolo Beltrán. La polifacètica cantant barcelonina de veu magnètica ha fet un disc de cançons ballables i melodies que s’encomanen. Copilotos (Sony Music, 2017) és una demostració de pura energia, i mentre n'esperem la sortida el proper 26 de maig, a Enderrock.cat n'estrenem el tema "Pulso".

Després de posar veu al projecte de Pastora durant 15 anys acompanyada dels germans Caïm Riba i Pauet Riba –fills de Pau Riba–, la música enceta una nova etapa musical sota el nom de Dolo. Assegura que els seguidors de la formació la podran reconèixer sobretot per la veu, però explica: "Al nou disc la música és més bruta i més atrevida, perquè faig electrònica".



Tot i que en una primera escolta del disc sembla que les cançons parlen de les relacions humanes, el cert és que hi ha una mica de tot. "L’amor de parella sempre m’ha interessat molt, sóc com Woody Allen. També hi ha 'Verte llegar', que dedico al meu fill. La vaig fer abans que nasqués per expressar les ganes de veure’l. O 'Fiesta a los 40', perquè fer 40 anys no m’ho vaig prendre gaire bé, tot i que aquí no s’acaba la festa", comenta la música en una entrevista a l'Enderrock de maig. Al disc s'hi inclou una única cançó en català, "Una nit en blanc".

Dona d'escenaris
Dolo Beltrán té previst compaginar la faceta de cantant amb la d’actriu. Diu que li agrada molt fer música: "Em dona una llibertat brutal i els músics em cauen molt bé, però el cert és que el teatre és el meu bressol. Fer cinema és molt difícil, però quan m’ofereixen fer-ne també m’hi llanço. I amb la tele, el mateix! Sóc addicta als escenaris: hi pujo des dels catorze anys", riu.

La presentació oficial del disc tindrà lloc al cicle en clau femenina que enguany programa el Born de Cançons, i que portarà Dolo a Barcelona el proper divendres 2 de juny.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, dones, Copilotos, Pulso, estrena, Pastora, Dolo Beltrán, Dolo, electrònica, dolo beltran, Born de cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.