ACTUALITAT

El nou repte de Carles Dénia

El músic valencià vol tirar endavant un disc d’homenatge al 'Cant espiritual' d’Ausiàs March a través d’una campanya de microfinançament

| 10/05/2017 a les 11:08h

Carles Dénia s'atreveix a musicar Ausiàs March
Carles Dénia s'atreveix a musicar Ausiàs March | Dani Álvarez
Per primera vegada Carles Dénia afronta dos nous reptes: el primer, musicar els 224 versos del Cant espiritual d’Ausiàs March; el segon, finançar aquest projecte a través d’una campanya de Verkami perquè els seus seguidors aportin el que puguin a canvi d’algunes recompenses.

El segell Mésdemil editarà el disc un cop la campanya hagi acabat, i després les cançons es plasmaran en un espectacle especial que el músic està preparant. La imatge gràfica del treball anirà a càrrec de l’artista valencià Artur Heras, que s’inspirarà en el poema metafísic, passional i sincer del gran poeta valencià. Cant espiritual seguirà l’exitós i guardonat El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011), en el qual Dénia ja va donar vida a poemes d’autors, en aquell cas, andalussins-valencians de l'època àrab. 

Els interessats a participar en el microfinançament poden entrar al Verkami i triar l’aportació que hi vulguin fer. Les recompenses van des de la descàrrega digital anticipada fins a concerts privats, passant per sortir a la contraportada del disc com a patrocinador. Fins a mig juny teniu temps de col·laborar-hi. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cant espiritual, Verkami, Ausiàs March, disc, Carles Dénia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.