Actualitat

El disc de Pau Alabajos que ha fet la volta al món

El cantautor ha provat la pràctica del 'CD crossing', deixant el seu últim disc en espais estratègics de diferents ciutats dels cinc continents

| 10/05/2017 a les 12:20h

L'últim disc de Pau Alabajos és «L'amor i la ferocitat»
L'últim disc de Pau Alabajos és «L'amor i la ferocitat»
El 'CD crossing' és la versió musical del bookcrossing, una pràctica que consisteix a deixar llibres anònimament en espais estratègics de les ciutats perquè qualsevol persona que passi pel carrer i se’ls trobi pugui emportar-se’ls gratuïtament per llegir-los o per intercanviar-los. Pau Alabajos ha volgut fer això amb el seu últim disc, L’amor i la ferocitat (Bureo, 2016).

El cantautor ha distribuït còpies de l’àlbum per diferents ciutats i illes repartides pel món, concretament n’ha deixat en aquests països: Estats Units, Brasil, Austràlia, Marroc, Portugal, Xile, Argentina, Uruguai, Mèxic, Regne Unit, Tahití, Nova Zelanda, Illes Caiman, Bora Bora, Bermudes i Guatemala.

La idea va sorgir de la violinista d’Alabajos, Laura Navarro, que en embarcar-se a bord d’un transoceànic per formar part del quintet de corda del vaixell en va anar deixant còpies a tots els països on feia parada. Tal com declara el músic: “El que volem és que la nostra música circuli lliurement i que les nostres cançons travessen fonteres”. 
 

La ruta que ha fet el transoceànic Queen Victoria i on s'han deixat bona part de la seixantena de còpies

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pau Alabajos, actualitat, disc, cdcrossing

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.