Concerts

Sortegem 10 entrades dobles per al concert de Pepet i Marieta a l'Apolo

El grup presenta el seu nou disc, 'La revolució dels somnis', el proper dimecres 24 de maig

Participa i aconsegueix 10 entrades dobles per viure una nit plena de bon rotllo

| 16/05/2017 a les 14:30h

Pepet i Marieta
Pepet i Marieta | Bernat Almirall
La revolució dels somnis (Música Global, 2017) podria haver portat per nom fàcilment la revolució de Pepet i Marieta. El grup del riu de la Sènia s'ha llançat de cap als canvis. Per primera vegada el cantant de la banda, Josep Bordes, es treu l'etiqueta d'únic compositor del grup i comparteix títol amb altres membres com el saxofonista Carlos Manzanares o el guitarrista Xavi Riba.

Per encetar aquest nou camí, el grup oferirà un concert de presentació el proper dimecres 24 de maig a la sala Apolo de Barcelona on també tindran cabuda els temes més coneguts de l'agrupació, i a Enderrock.cat sortegem 10 entrades dobles per veure-ho.  



El líder del grup, Josep Bordes, afirma: "És el disc més Pepet i Marieta de tots perquè tothom ha participat i aportat idees en la composició. Per als directes hem preparat un joc de llums i de so molt més elaborat del que solem portar, i a més a disc hem experimentat amb estils que fins ara no havíem tocat. El rap m'està agradant molt, m'ha arribat a passar pel cap fer un nou projecte més rapero...". 

Els vols veure en directe?
A Enderrock.cat sortegem 10 entrades dobles per al concert del dimecres 24 de maig. Si vols ser un dels afortunats només has d'omplir aquest formulari. El concert és a les 21 h i, tenint en compte que hi haurà la col·laboració en directe de Mireia Vives i Joan Soto de Pirat's Sound Sistema, tot fa pensar que també pujaran a l'escenari altres artistes amb qui han col·laborat, com el cantant d'Oques Grasses Josep Montero. 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, concerts, Pepet i Marieta, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.