festivals

Sortegem dues entrades dobles per al festival Brunzit

La segona edició tindrà lloc el 27 de maig a Martorelles

Roba Estesa, Cala Vento i Pau Vallvé formen part del cartell

| 14/05/2017 a les 07:20h

Roba Estesa
Roba Estesa | Sara Estalella
El proper 27 de maig el pati de la Masia de Carrencà de Martorelles acollirà la segona edició del festival de música Brunzit, organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Martorelles i amb la col·laboració del bar musical La Cúpula. El festival proposa una programació diversa integrada per diversos amb artistes emergents i consolidats del país.

Pel que fa al cartell, el Brunzit tindrà enguany el cantautor Pau Vallvé i el sextet femení Roba Estesa com a caps de cartell. A més, bandes com Cala Vento, The Crab Apples, The Black Suns, Rampa i DJ Raúl Naro completaran un cartell més divers que va des de l’indie fins al hardrock amb grups de dins i fora de la comarca.

Hi vols anar?
Enderrock.cat i el festival Brunzit et convidem a gaudir d'aquest vespre de música i cultura on la música independent i els grups emergents seran els protagonistes. Si vols entrar en el sorteig de dues entrades dobles per a la cita, només cal que omplis aquest formulari. Molta sort!
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Raul Naro, The Crab Apples, Rampa, Pau Vallvé, Roba Estesa, Cala Vento, Festival Brunzit, The Black Suns, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.