Concerts

Mireia Vives i Borja Penalba, nou disc al Born de Cançons

El proper divendres 19 de maig a les 20 h presentaran el seu nou treball 'Línies en el cel elèctric' (Mésdemil, 2017) dins el cicle de concerts

El disc sortirà en format digital a les 22 h del mateix 19 de maig

L'àlbum en format físic estarà a la venda el 2 de juny

Roba Estesa al Born de Cançons

| 15/05/2017 a les 07:00h

Mireia Vives i Borja Penalba
Mireia Vives i Borja Penalba | Lorena Perales
L'Espai del Born Centre de Cultura i Memòria acull aquest proper divendres 19 de maig a les 20 h la presentació del nou disc Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017) de Mireia Vives i Borja Penalba dins el cicle Born de Cançons.

Dalt de l'escenari els acompanyarà en alguns dels temes una banda formada per Sergi Carós al baix, Oest de Franc a la guitarra, Iol Cases a la bateria i Berta Iñíguez a la flauta i veus. En el mateix moment en que acabi el concert, aproximadament a les 22 h de la nit, es publicarà el disc a Mésdemil. Per adquirir-lo en format físic caldrà esperar fins al 2 de juny. 



El duet va guanyar la passada edició del Premi Miquel Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura musicant el poema "Si no fores (no amb mi)" del poeta Roc Casagran

Roba Estesa el proper 1 de juny
Per motius de salut el cicle va ajornar el concert que Roba Estesa havien d'oferir divendres passat dins del cicle. El concert ja té nova data: dijous 1 de juny. Tots aquells que havien adquirit entrades pel 12 de maig, podran reutilitzar-les el dia 1 de juny. Si a algú no li va bé la nova data, se li retornaran els diners via Codetickets.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Born de cançons, Mireia Vives i Borja Penalba, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.