Enderrock TV

Eduard Gener i Els Navegants a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Sara Terraza, Pexsomblues i Bartlett

Miquel Abras i Micu a Enderrock TV

| 15/05/2017 a les 15:00h

Eduard Gener
Eduard Gener | Erika Escudero
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Sara Terraza, Els Navegants, Eduard Gener, Pexsomblues i Bartlett

Dilluns de referents femenins. La cantautora i guitarrista Sara Terraza es va donar a conèixer com a solista amb el Cor Geriona al programa Oh Happy Day de TV3. Ara està treballant en el seu primer projecte en format EP, més propi que mai i d'estil pop-soul. Amb grans referents femenins com Amy Winehouse o Etta James, al plató d'Enderrock TV interpretarà el tema "Sentiments en veu alta".

Dimarts galàctics. Els Navegants han encetat l'any amb Ones gravitacionals (autoeditat, 2017), el seu tercer treball d'estudi; dotze temes entre la comunicació i la incomunicació en l'espai-temps. Trepitjaran l'escenari del programa amb la cançó "Eco". Seran en concert el 9 de juny a l'Ateneu Prosperitat de Barcelona.   

Dimecres de melodies despreocupades. És pianista i cantant nascut a Solsona, és rhythm'n'blues, swing i cançó d'autor, és Eduard Gener. Després de presentar-se amb el seu primer àlbum, Les avingudes (RGB Suports, 2015), enceta aquest 2017 amb un segon disc, Diumenge (RGB Suports, 2017), que s'apropa encara més al jazz d'arrel americana sense perdre el català. A l'escenari presentarà la cançó "Diumenge", que dona nom al nou disc, i per a qui vulgui gaudir d'un dels seus concerts en directe, el pot veure el 27 de maig a les 22.30 h al FEM Jazz.

Dijous de duos estel·lars. Sota el nom artístic de Pexsomblues trobem Eduard Carreras, guitarra i veu, i Xarli Salas al baix elèctric i acústic. Amb temes de composició pròpia o versions s'atreveixen amb tot tipus d'estils que van des del blues fins al rock passant per les balades, el boogie o el swing. A Enderrock TV arriben amb "Good Look Charm - Bona sort encantat", i el proper 2 de juny a les 21 h ofereixen un concert d'homenatge al gran Elvis Presley al Mas Renart de Mollet de Peralada. 

Divendres de pares amb prioritats. Bartlett és el projecte de José Bernabé. Aquest 2016 va treure un llarga durada, El rayo y la distancia (Blind Records, 2016), i han passat tres anys des que el cantant ens sorprenia amb un primer EP titulat Artículos nostálgicos para coleccionistas (Blind Records, 2013). Després de la dedicació al seu fill va arribar la dedicació al nou treball. A plató podrem gaudir d'"Aire", un dels temes del nou disc.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Bartlett, Pexsomblues, Eduard Gener, Els Navegants, Sara Terraza, Enderrock TV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.