Festivals

Els Amics de les Arts, Joan Rovira i Blaumut passaran pel Tintorera

Vilanova i la Geltrú acollirà la segona edició del festival a la vora del mar

Buhos, Pantaleó i Crossing completen el cartell

| 17/05/2017 a les 07:00h

Joan Rovira
Joan Rovira | Pianpli Foto
Considerat pels promotors com 'El petit festival sobre el Mediterrani', la cita musical de la platja vilanovina que se celebra al club La Daurada programa enguany un cartell de luxe del panorama del pop català. L’escenari del Moll de Ponent reunirà Els Amics de les Arts, BlaumutJoan Rovira, Buhos, PantaleóCrossing, entre els primers grups confirmats.

La segona edició de la cita tindrà lloc el diumenge 30 de juliol, i enguany el Tintorera arriba amb ganes de consolidar-se com un dels certamens musicals de petit format de referència a Catalunya. La novetat d'enguany serà la unificació dels dos escenaris, ja que tots els grups es podran veure al mateix espai, a la mateixa Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú.

Entre els grups que arriben al festival amb nou àlbum sota el braç hi ha Els Amics de les Arts, que enguany han presentat el seu quart disc d'estudi, Un estrany poder (Sony, 2017); Joan Rovira, que torna amb una segona entrega enèrgica i esperançadora, Encara tenim temps (Satélite K, 2017); Blaumut, que fan l'Equilibri (Música Global, 2017) introduint elements electrònics a la seva sonoritat, o Pantaleó, que a principi d'any van presentar un nou capítol de pop colorista amb l'Apartament (Música Global, 2017).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Els Amics de les Arts, Joan Rovira, Blaumut, Buhos, Pantaleó, Crossing, Tintorera, Vilanova i la Geltrú

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.