Concerts

Badalona acollirà el concert de No Callarem per la llibertat d'expressió

Diumenge 21 de maig tindrà lloc una trobada per donar suport a diversos músics encausats

Txarango, Mishima i Maria Arnal i Marcel Bagés, entre els participants

| 16/05/2017 a les 12:47h

Txarango
Txarango | Michal Novak
El Parc del Gran Sol de Badalona es convertirà el proper diumenge 21 de maig en el bressol de la campanya No Callarem, que durà a terme la seva primera acció amb un concert al llarg de tot el dia en el qual participaran músics i formacions com Albert Pla, TxarangoMaria Arnal i Marcel BagésOvidi3 + Fermin MuguruzaMaika MakovskiMishima, entre molts altres.

"No Callarem neix com resposta social, política i cultural davant les recents persecucions, acusacions i condemnes al músic César Strawberry, al raper Valtonyc, a la tuitera Cassandra, els rapers Ayax y Prok, Elgio o Hassel", diu el seu manifest. El col·lectiu està format per diverses entitats, associacions, artistes i periodistes, entre els quals el Sindicat de Músics Activistes de Catalunya, l'Ateneu de 9 Barris o La Torna.

Completen el cartell d'actuacions A Contra BluesBabel Sound SistemaBadalonians SoundBlood Quartet (membres)Broda NelsonChe SudakaChundarataDance Crasher SoundF.R.A.C. (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz)Green ValleyIsabel Vinardell & Isabelle LaudenbachJavier Gallego Carne CrudaValtonycKOPKtuluLágrimas De SangreNico RoigNytto DreadRaynald ColomSewardTori SparksXEBI SFZa!ElgioContrabanda FMMelo et MejunjeEl Pelón y SocioPaula BuPato Rankin Dimas.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.