Llistes

Música al fons del mar: set cançons amb posidònia

Les praderies de posidònia estan en perill d'extinció per l'escalfament global

Hem fet una llista amb set cançons que parlen d'aquesta planta

| 17/05/2017 a les 15:00h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver | Juan Miguel Morales
Investigadors i grups ecologistes han assenyalat incomptables vegades la importància ecològica de la posidònia, lligant la seva salut directament amb la salut de la mar Mediterrània. D'aquesta planta i de la pervivència de les seves praderies en depenen la protecció de l'erosió de les costes, el manteniment de la comunitat clímax marítima i la pervivència de la biodiversitat.

Malgrat tot, fa alguns anys que la posidònia està amenaçada amb l'extinció a causa de diversos efectes derivats de l'escalfament global. És per això que ara que arriba l'estiu i tots estem disposats a gaudir de platges i cales, a Enderrock.cat hem elaborat una llista musical amb set cançons que tenen el fons marí i la posidònia en primer pla.

Els illencs Joan Miquel Oliver i Projecte Mut lideren un recopilatori en què també es refereixen a aquesta planta alguns grups valencians com Mox Nox, La Habitación Roja –aquest darrer en castellà– o Xavier Morant, que va dedicar-li un àlbum sencer. En coneixes alguna altra?

 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Projecte Mut, Xavi Morant, La Habitación Roja, posidònia, Mox Nox, Joan Miquel Oliver, llistes, mar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.