Festival

Esmolat Rock, bucòlica distorsió

Aquest cap de setmana arriba la quarta edició del festival gratuït de Matadepera

Joan Colomo, Les Sueques, Big Ok o Za! són alguns dels grups convidats aquest any

| 17/05/2017 a les 11:00h

Joan Colomo actuarà el dissabte a les 16:30
Joan Colomo actuarà el dissabte a les 16:30 | Juan Miguel Morales
Entre els grans nuclis urbans del Vallès s’hi troba un oasi de quietud on al llarg de l’any s'hi prepara una berbena musical amb ganes d’agafar la tranquil∙litat pel coll i sacsejar-la fins a l’extenuació. El municipi en qüestió és Matadepera i la data senyalada l’Esmolat Rock, aquest any la festa arriba a la quarta edició els dies 19 i 20 de maig amb una quinzena de noms de l’escena independent consolidada o emergent. 

El divendres 19 de maig la inauguració del festival gratuït es farà a l’Hotel de Matadepera de 19 h a 00 h amb bandes com Vàlius, Gyoza, Bounties, Arapajotes, Soap Dolls i Balcanes. Tot i ser el primer dia la intensitat dels grups es farà visible ben aviat.



El dissabte serà el dia fort de l’Esmolat Rock, la jornada en què el festival es planta a la seva ubicació tradicional, com és el Parc Pep Ventura, on des de l’hora de dinar i fins a ben entrada la matinada se succeiran els músics i les activitats. El primer serà Joan Colomo a les 16:30 h que presentarà a Matadepera el seu últim disc Sistema (Bcore, 2016), el seguiran Aloha Bennets, About Leaving, Les Sueques, Big Ok!, Errático! i Za!.

En general, grups de guitarres amb tendència cap a la distorsió com en les edicions anteriors. A més, aquest any la novetat destacada és el taller de Soundpainting que es farà durant el matí de dissabte a l’hotel i al parc i que impartirà Mau Boada (Esperit!). El festival també oferirà dinar popular el dissabte per un preu de 10 euros. 

 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, concerts, Big Ok, Les Sueques, Joan Colomo, Vallès, Matadepera, festivals, Esmolat Rock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.