festivals

Txarango, Manel i Blaumut, caps de cartell del Petits Camaleons

El festival de Sant Cugat se celebrarà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre

Joan Miquel Oliver, La iaia, Doctor Prats i Itaca Band entre els 38 artistes d'aquesta edició

| 16/05/2017 a les 14:23h

Manel
Manel | Noemí Elias
Avui s'ha presentat la sisena edició del Petits Camaleons, un festival que enguany programarà 45 concerts pensats per al públic familiar, en un total de nou escenaris al voltant de les instal·lacions del Teatre-Auditori Sant Cugat amb música per a tots els volums i paladars musicals.

Els tres grans caps de cartell del festival de música per a nens i nenes són Txarango, Manel i Blaumut, tot i que la corrua de bandes que hi participaran és molt extensa. El mallorquí Joan Miquel Oliver, el trio vigatà La iaia, el mestissatge del Vallès de Doctor Prats, els ritmes més ballables de la mà d'Itaca Band o el popular espectacle Reggae per xics de The Penguins són alguns dels noms d'un ampli cartell.

Serà del 30 de setembre a l'1 d'octubre, amb una parada prèvia el divendres 29, amb Manel protagonitzant un concert inaugural més pensat per al públic adult (però on els més petits també hi són benvinguts). Els concerts de dissabte i diumenge estan pensats amb un volum ajustat, horaris i durades familiars i la presència d'artistes populars que adapten el format pensant en un públic petit però exigent.

El cartell d'enguany el completen Fundación Tony Manero, Buhos, Projecte Mut, Roba Estesa, Heavy per XicsCoriolà, CybeeXeic!, La Bambula, La Cris, Bonobos, Balkan Paradise Orchestra, Toni Xuclà, Pavvla, Esther Condal, Xiula, Les AbsentesMarcel Casellas Trio, La Puça Diatònica, Maio de Sal, Pele MacLeod, Three Cool Cats, Roleguita & Boquerón, Agnès & The Pepits, Jorge Da Rocha, Root66, Karaokesband Kids, La Batuescola i concerts per a nadons (a càrrec Lucía Barea i Helena Ayala).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Petits Camaleons, Manel, sant cugat del vallès, sant cugat, festival, Blaumut, Txarango

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.