Festivals

El Rock Fest no abaixa el llistó

El festival de Santa Coloma de Gramenet presenta el cartell amb noms com Aerosmith, Deep Purple o Alice Cooper

Del 30 de juny a l'1 de juliol se celebrarà la quarta edició d'un certamen ja consolidat

Els Rolling Stones tornen a Barcelona al setembre

| 18/05/2017 a les 09:40h

Alice Cooper actuarà el divendres 1 de juliol al festival
Alice Cooper actuarà el divendres 1 de juliol al festival | Xavier Mercadé
El Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet acollirà del 30 de juny al 2 de juliol la quarta edició del Rock Fest Barcelona, el festival de rock del país per excel·lència. Aquest any els caps de cartell que trepitjaran l'escenari del festival són el mític grup de hard-rock Europe, Aerosmith, la llegenda del shock-rock Alice Cooper, els veterans Deep Purple Avantasia

La quarta edició espera continuar amb l’èxit de les anteriors. Així ho va transmetre l'organització del certamen a la roda de premsa de presentació d’aquest dimecres, en la qual també van assistir personalitats com Joey Tempest, de Europe; Iñaki 'Uoho' Antón, guitarrista d’Extremoduro, o José Carlos Molina, líder de Ñu.
 

L'alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet Núria Parlon i Joey Tempest, cantant de Europe Foto: Xavier Mercadé


Les entrades per assistir a tots els dies de festival tenen un preu de 150 euros més despeses de distribució, mentre que les del diumenge 2 (dia en què toca Aerosmith) es poden adquirir per 120 euros més despeses. Per als dies 30 i 1 les entrades valen 110 euros per dia.

El cartell complet per dies és el següent:

30 de juny: Abbath, Angelus Apatrida, Astray Valley, Avantasia, Decapitated, Eclipse, Ensiferum, Metal Church, Paradise Lost, Pretty Maids, Queensryche, Reincidentes, Running Wild, S.A., Saurom i W.A.S.P.

1 de juliol: Alice Cooper, Blue Öyster Cult, Carcass, Deep Purple, Dirckschneider, Emperor, Exciter, Gloryhammer, Gotthard, Imperial Jade, Inconscientes, Lords of Black, Motörhits, Ñu, Orden Ogan, Rosendo, Saratoga, Saxon, 77Sodom.

2 de juliol: Aerosmith, Airbourne, Alter Bridge, Black Star Riders, Bömbers, Crisix, Europe, God Save The Queen, Hammerfall, In Extremo, Jotnar, Killcode, Rage, Sepultura i Thunder.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Rock Fest Barcelona, festivals, Europe, Avantasia, Aerosmith, Alice Cooper

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.