Concerts

Gossos, Mazoni i Judit Neddermann al cicle Música Sota les Estrelles

El cicle de concerts tindrà lloc al Parc Astronòmic del Montsec del 17 de juny al 18 de novembre

Gossos, Mazoni i Judit Neddermann formen part del cartell

| 18/05/2017 a les 15:00h

Gossos
Gossos | Àlex Carmona
Torna un nou cicle de Música Sota les Estrelles al Parc Astronòmic del Montsec. La vuitena edició tindrà lloc des del 17 del proper mes de juny fins al 18 de novembre. Cada mes contindrà una actuació de petit format, a les 22 h, i s'arribrà a un total de set. Entre els artistes participants hi ha noms destacats del panorama musical català com Mazoni, amb una actuació sota el títol La galàxia interior, el 2 de setembre, o el grup manresà Gossos presentant els temes del seu últim treball d'estudi, Zenit (Música Global, 2016), que tancaran el cicle el 18 de novembre.

L'últim nom destacat del programa és la premiada amb el vot popular a millor cançó d'autor per "Mireia" als Premis Enderrock 2017, Judit Neddermann, el 13 d'octubre amb l'espectacle He vist volar un estel.



Obrirà el cartell el 17 de juliol Slàinte. El nom significa "salut" en irlandès, i molt probablement és per l'estil del grup barceloní, ja que es basa en tonades celtes i folk irlandès.

També participarà al cicle el conjunt de cambra Trio Lycopersicon el 5 d'agost; La Nuu amb una barreja de lírica medieval i jazz contemporani hi actuarà el 8 de juliol, i el músic de Balaguer Xavier Monge acompanyat del seu quartet i de la cantant lituana Viktorija Pilatovic hi serà el 14 d'octubre.


 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Judit Neddermann, Cicle Música Sota les Estrelles, concerts, Mazoni, Gossos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.