festivals

L'Alta Segarra s'omple de música

Marina Rossell, Obeses, La iaia i Gossos formen part del cartell dels Festivals Alta Segarra

El 14 de juliol engega la segona edició del cicle itinerant

Obeses canta Verdaguer

| 20/05/2017 a les 07:00h

La iaia
La iaia
Després de la bona rebuda de la primera edició, Àgora Alta Segarra organitza la segona edició dels Festivals Alta Segarra, tres caps de setmana consecutius de música en directe en tres paratges bonics de tres poblacions de la comarca. 

La cita itinerant engegarà a Calaf el divendres 14 de juliol. Obrirà foc Marina Rossell a l'esplanada del Convent. L'endemà Obeses oferiran el seu espectacle de musicacions de Verdaguer, estrenat al març al Teatre Romea de Barcelona.

El següent cap de setmana aquesta cita itinerant es traslladarà a la Torre de la Manresana (els Prats del Rei). La nit de divendres serà el torn de les cançons de Bikimel, mentre que la nit de dissabte 22 estarà dedicada a les noves cançons de La iaia.

Finalment el tercer (i darrer) cap de setmana el protagonitzarà la música d'Eduard Iniesta, que divendres serà a la plaça de l'Església de Sant Martí de Sesgueioles. Dissabte tancaran aquesta segona edició del cicle els manresans Gossos.

El preu de l'entrada anticipada són 12 euros (15 a taquilla), i també es pot comprar entrada amb tastet (19/22 euros). Per a qui ho vulgui, també es podrà adquirir l'abonament als sis concerts anticipat per 60 euros (100 euros amb tastet inclòs).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Gossos, Eduard Iniesta, La iaia, Bikimel, Obeses, Marina Rossell, Festivals Alta Segarra, Alta Segarra, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.