Estrena

Mireia Vives i Borja Penalba tracen «Línies en el cel elèctric»

Estrenem la cançó que dona títol al segon disc del duet valencià

Vives i Penalba presenten el nou treball aquest divendres al Born de Cançons

Mireia Vives i Borja Penalba, nou disc al Born de Cançons

| 18/05/2017 a les 11:52h

«Línies en el cel elèctric» és el segon àlbum de Mireia Vives i Borja Penalba
«Línies en el cel elèctric» és el segon àlbum de Mireia Vives i Borja Penalba | Lorena Perales
Als crèdits del disc que estrenen aquest 19 de maig Mireia Vives i Borja Penalba s’hi inclou aquest text: “Aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que formen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”. Un dia abans que els dos músics inundin cors i ànimes amb Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017), a Enderrock.cat avancem la cançó que posa nom al segon disc dels valencians.



El tema que estrenem és una bona representació del que serà el nou treball, ja que la primera part sona íntima i propera com ens tenia acostumats el duet, i després a la segona s’hi afegeix l’acompanyament d’una banda que sona contundent i detallista alhora. Vives i Penalba s’han conjurat amb músics com Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu) o Iol Cases (bateria), que fan de banda base. A més, també han tingut les intervencions de Berta Iñíguez (a la flauta i veus), El Cifu (a les guitarres) i Marc Serrats a la rumba del tema “Casablanca”.

Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017) sortirà sencer a Bandcamp aquest divendres a partir de les 22 h, just després del concert que la parella farà al Born de Cançons. A la resta de plataformes digitals es podrà escoltar a partir del 30 de maig. Entre les properes dates de presentació destaquen el concert al Festival de Música i Lletra de Xàtiva el 3 de juny i el de la Fira de Comarques de València el 23 de juny.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Línies en el cel elèctric, Mireia Vives i Borja Penalba, cançó, Born de Cançons, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.