Actualitat

Petita però resistent, la música independent es torna a reunir a l'Harmònica

La Fira del Disc Independent se celebrarà el 17 de juny a la Fabra i Coats de Sant Andreu

Més d’una vintena de segells i una dotzena de bandes ja hi han confirmat l’assistència

| 22/05/2017 a les 07:00h

Fito Luri actuarà a la fira a les 12 h
Fito Luri actuarà a la fira a les 12 h | Íngrid Picanyol
La Fira del Disc Independent Harmònica vol ser més que una simple fira de discos i discogràfiques. Vol ser un espai on es trobin editors, discogràfiques, músics i públic i on es pugui crear un ambient apte per escoltar, descobrir i donar suport a la música que s'alinea fora dels circuits comercials. El proper 17 de juny s’ha preparat una nova edició de la fira a l’Ateneu Harmonia dins el recinte fabril de la Fabra i Coats, a Sant Andreu, Barcelona.

L’Harmònica 2017, així han batejat la fira, s’estendrà de les 11 del matí fins a les 12 de la nit i l’entrada serà totalment gratuïta. Entre els expositors s’hi podrà trobar una extensa mostra de discogràfiques independents del país. Algunes que ja hi han confirmat l'assistència són Aiguamoll Records, Aloud Music, Broca Records Distro, Cruzade Records, El Lokal Raval, Filferro Records, Kasba Music, La Música Amanseix les Feres i fins a una desena més. De tota manera, les inscripcions continuen obertes.

Una fira del disc, però, no seria el mateix sense les actuacions en directe. Per això s’habilitarà un espai d’escenari on durant tot el dia desfilaran una dotzena de projectes musicals. Concretament i per ordre hi actuaran Fito Luri, The Last 3 Lines, Los Joy-Sticks, Stereolegs, 13 July, Luka, Estimbarry, Amigdala, Goliat, Fast Loud, Prou i X-Cross. Per consultar els horaris, el web dona tota la informació.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Fabra i Coats, Harmònica, Fira del disc Independent, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.