Actualitat

Sala Montjuïc: 50% cine, 50% música

El cicle cinematogràfic porta 15 anys acompanyant les pel·lícules projectades amb concerts

Aquesta edició portarà artistes com Renaldo & Clara, Yacine & the Oriental Group o Wom Trio

| 22/05/2017 a les 18:30h

El sala Montjuïc se celebra concretament al Fossat de Santa Eulàlia
El sala Montjuïc se celebra concretament al Fossat de Santa Eulàlia | Sala Montjuïc
El Sala Montjuïc és un dels cicles de cinema a la fresca més estimats pels barcelonins perquè quan arriba el bon temps, molts dels veïns de la ciutat s’acosten al Castell de Montjuïc per gaudir de la projecció de pel·lícules. Del 30 de juny al 4 d’agost s’han programat 12 sessions de cine i música per un preu de 6,50 euros cadascuna. 

La sincronia que tenen les pel·lícules i els grups sembla obligatòria al cartell hi trobem les següents nits: La propera pell + Renaldo & Clara (30 de juny), La La Land + Wom Trio (5 de juliol), El Renacido + Rocío Saligrat Quartet (7 de juliol), Spotlight + C’est si bon band (12 de juliol), El Apartamento + Mathilde Toussaint Quartet (14 de juliol), Capità Fantastic + Big Pocket Orchestra (19 de juliol), Los odiosos ocho + Virginia & the Woolfs (21 de juliol), Omar + Yacine & the Oriental groove (26 de juliol), El Maquinista de la General + Simfònica Film Quartet (28 de juliol), Mustang + Gokhan Sürer Quartet (31 de juliol), Manhattan + Monique Makon & the soul tittoo’s i una pel·lícula sorpresa més el concert d'Urataú el 4 d’agost.

Totes les sessions començaran amb el concert a les 20:45 h i seguiran amb la pel·lícula a les 22:00 h, tot i que en algunes sessions també és projectaran curtmetratges de qualitat entre l’actuació i la pel·lícula. Pel que fa a la música trobem 12 projectes d’estils molt diferents que van des del pop de (Renaldo & Clara) a la música negra de Virginia & los Woolfs o de Monique Makon & the soul tittoo’s, passant per la mescla de folk algerià, grec i dels sons de la mediterrània de Yacine & the Oriental groove.

Per consultar els preus dels abonaments, les facilitats que l’organització habilita a l’espai o què passa en cas de pluja, la web de Sala Montjuïc és de gran ajuda. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sala Montjuïc, cinema, Montjuïc, concerts, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.