Espectacles

Fel Faixedas prepara un nou espectacle d'humor i música, «Bona nit, benparits!»

El xou de l'actor i cantant arbucienc viatja pel cicle de la vida i s’estrenarà al juliol

| 23/05/2017 a les 11:58h

Fel Faixedas
Fel Faixedas | Ernest Forts
Fa dues dècades que Fel Faixedas se’n va anar a Girona per estudiar música i teatre: “Vaig veure que fent teatre la gent reia –admet–, mentre que fent música la feina era més complicada”. L’actor d’Arbúcies va penjar la guitarra, però ha seguit practicant allunyat dels escenaris. Enguany ha parit un nou espectacle que combinarà les dues passions. Però, i el seu company inseparable, Carles Xuriguera?

Després del programa televisiu GlopsXuriguera s’ha allunyat dels escenaris per cultivar la seva dedicació a l’enologia. Tot i això, està al corrent dels passos de Faixedas: “És la mà dreta que no hi és però hi és sempre, i ve als assajos per assessorar-me”. Bona nit, benparits! s’estrenarà al juliol i parteix de cinc cançons escrites i compostes pel mateix Fel Faixedas, que parlen d’una part del cicle vital: néixer, créixer, reproduir-se, morir i també ressuscitar.

El copresentador dels Premis Enderrock sempre ha demostrat la seva faceta musical a la gala, i en aquest cas s’acompanyarà de la banda Furgón Oscuro –creada per a l’ocasió–, que es projectarà en diferents pantalles de l’escenari. I, com a tot concert, hi haurà convidats: GossosJudit NeddermannMiqui Puig i Adrià Puntí. El geni saltenc ha versionat la música d’un tema creat per Faixedas: “Tot un honor”, afirma. 

Ja s'han confirmat les primeres dates de l'espectacle, que seguirà el següent recorregut:

30 de juny > Preestrena al Teatre d'Hostalric (Festa Major)
1 de juliol > Cervià de Ter (Festival Emergent)
8 de juliol > Teatre d'Hostalric
31 de juliol > Arbúcies
15 d'agost > Vilada
6 de setembre > Breda
11 de novembre > Santa Coloma de Farners
2 de desembre > Bescanó
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.