Estrena

Estrenem el videoclip més quinqui d'Achilifunk Sound System

A més del clip, la banda també presenta el remix fet per Voodoocuts de la cançó "Chota"

| 25/05/2017 a les 07:01h

Achilifunk Sound System
Achilifunk Sound System | Arxiu del grup
De videoclips quinquis se n'han vist molts, només cal recordar el de fa uns anys de la cançó "Quin dia feia, amics" de Manel. Avui, però, a Enderrock.cat n'estrenem un que ho és al cent per cent. Totes les imatges del nou clip d'Achilifunk s'han agafat d'una pel·lícula dels vuitanta de marcada estètica quinqui que es diu Deprisa, deprisa. Només se n'han pintat els fotogrames per no tenir problemes de drets. La cançó que presenten és "Chota", tema que ja formava part del seu últim disc, Disco Jondo (autoeditat), però que ha remixat el productor resident a Berlín Voodoocuts transformant la cançó de cap a peus.



Parlant amb un dels artífexs del projecte, Txarly Brown, explica que el canvi respecte a la cançó original és "enorme". De sobte la cançó "es transforma en un reggeaton rumbero en què el productor s'inventa un tornada que no existia i que acaba desembocant en una batucada inesperada". La història que s'explica a la cançó està inspirada en la vida als barris més dessfavorits, "que no ha canviat tant ara de fa trenta anys".

El raper El Coleta és qui col·labora amb Achilifunk en el tema i el que aconsegueix cohesionar la temàtica amb l'estètica del vídeo. "El guió cinematogràfic el guia la lletra", diu Brown, i és que la fascinació per la cultura d'extrarradi dominant als vuitanta és ben present en la música dels dos artistes que participen a la cançó. A més, per Voodoocuts aquest era el tema del disc que més li agradava i per això va decidir fer el remix.

Els propers concerts de Txarly Brown i companyia són el 17 d'agost a Perpinyà, el 27 d'agost a Banyuls de la Marenda i el 30 d'agost a Madrid. Després el col·lectiu mestís traurà el nou disc que ja està preparant.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Achilifunk Sound System, videoclip, Chota

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.