Festivals

Zoo, Gertrudis i Blaumut encapçalen el festival Anòlia d'Igualada

El festival tindrà lloc del 18 al 22 de juliol a Igualada i serà totalment gratuït

Hora de Joglar, La iaia i Los Manolos també són alguns dels caps de cartell

| 24/05/2017 a les 12:00h

Blaumut actuaran el dissabte 22 de juliol
Blaumut actuaran el dissabte 22 de juliol | Michal Novak
Igualada torna amb la 29a edició del festival Anòlia adoptant, després d'uns anys amb propostes de pagament, un format totalment gratuït i concentrat en una sola setmana, del 18 al 22 de juliol. Això el converteix definitivament en el festival de la Catalunya Central per excel·lència. A més, es caracteritza per oferir una mescla de grups de referència de l'escena musical catalana junt a grups de la comarca de l'Anoia, convertint-se així en un suport per a les bandes locals. 

El dissabte 8 de juliol la capital de l'Anoia acull l'European Balloon Festival al qual posarà el toc musical la primera actuació de l'Anòlia. Aquesta anirà a càrrec del grup veterà de rumba catalana Los Manolos amb més de dues hores i mitja a l'escenari. La banda celebra els 25 anys de trajectòria des que va sortir a la llum el seu tema més popular, "Amics per sempre".  



A partir d'aquí queda encetat el festival que el 18 de juliol acollirà l'actuació dels valencians Zoo a l'escenari del Pati del Museu de la Pell d'Igualada, que es convertirà en punt clau del festival. Gertrudis volaran alt pel festival l'endemà mateix, i Hora de Joglar seran presents a l'Anòlia un dia després. El dia 21 La iaia passejaran el seu esperat nou àlbum per l'escenari. El públic tindrà un dia per recuperar-se a base de pa amb oli i sal per acollir l'actuació de Blaumut el dissabte 22 de juliol.   

També actuaran al festival de l'Anoia el grup d'Igualada Black Kiss Superstar com a teloner de La iaia, el cantautor de Capellades Roc Puig i una de les revelacions de la comarca, La Séptima Trastada, amb un estil que es podria catalogar de rumba-fusió.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Igualada, Anòlia, Festivals, Zoo, Gertrudis, Los Manolos, Hora de Joglar, La Iaia, Blaumut

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.