Festivals

La programació del Músiques Tranquil·les a mans de la comunitat

El Casal L'Aliança de Mataró acollirà l'últim concert de la temporada el proper dijous 1 de juny amb la BGKO

La comunitat podrà escollir abans de l'estiu els tres concerts dels mesos de tardor

| 27/05/2017 a les 11:30h

BGKO
BGKO | Arxiu del grup
El Músiques Tranquil·les és un conjunt de concerts que tenen lloc el primer dijous de cada mes al Casal L'Aliança de Mataró. Fins ara organitzat per la Casa de la Música de Mataró, el cicle arriba al seu últim concert abans de l'aturada d'estiu. L'actuació anirà a càrrec de la Barcelona Gipsy balKan Orchestra el proper dijous dia 1 de juny a les 20 h.



Un total de sis actuacions des de l'inici de temporada al gener entre les quals trobem artistes com Judit Neddermann o Pedro Javier González Trio han permès al Tranquil·les arribar als 300 membres inscrits a la seva comunitat, aconseguir 1.400 seguidors a la pàgina de Facebook i més de 100 persones per concert.   

Un dels factors nous del cicle ha estat que el públic pot escollir els grups que hi participen. A partir d'ara, les persones que formen part de la comunitat seran les que elegiran quins seran els propers concerts del primer dijous d'octubre i novembre i el segon de desembre. Així que, si teniu ganes de parlar de música i decidir els grups participants, només us heu de registrar al Músiques Tranquil·les.  
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, BGKO, Casa de la Música Mataró, Festivals, Músiques Tranquil·les

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.