festivals

Els Amics de les Arts, Itaca Band i Cesk Freixas, últimes incorporacions de l'Acampada Jove 2017

També s’afegeixen al cartell Miquel del Roig i La Terrasseta de Preixens

La sala Sidecar ha acollit la presentació del cartell amb les actuacions sorpresa de les últimes confirmacions

Acampada Jove 2016

Zoo i Smoking Souls, entre els últims confirmats de l'Acampada Jove

| 24/05/2017 a les 20:15h

Els Amics de les Arts presentaran «Un estrany poder» a l'Acampada 2017
Els Amics de les Arts presentaran «Un estrany poder» a l'Acampada 2017 | Michal Novak
La sala Sidecar de la plaça Reial ha estat el lloc escollit pels organitzadors de la 22a edició de l’Acampada Jove per presentar el cartell complet del festival. S’ha aprofitat l’emplaçament musical perquè els cinc nous confirmats per a l’Acampada 2017 passessin per l’escenari, i aquests han estat Cesk Freixas, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts. Tots ells seran a Montblanc amb una setzena de grups més del 13 al 15 de juliol.

Per primer cop Cesk Freixes forma part del cartell de l’Acampada Jove, on presentarà el seu nou àlbum, Proposta (DMusical, 2017). El que ja és un clàssic del festival és el cantautor Miquel del Roig amb els himnes populars a la seva veu i guitarra. Un altre grup anunciat ha estat La Terrasseta de Preixens, que presentarà el seu quart disc a Montblanc.

Itaca Band portaran una explosió d’energia amb les cançons del seu nou disc, Explosiva (Halley Records, 2017), i finalment el quartet barceloní Els Amics de les Arts serà a l’Acampada per presentar el seu flamant nou treball gravat a Escòcia, Un estrany poder (Sony Music, 2017).

Així doncs, el cartell d’enguany de l’Acampada Jove queda format per Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats, La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JoKB, El Diluvi, Buhos, Smoking Souls, Ovella Xao, Zoo, Cesk Freixas, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts. L'abonament es ven a un preu de 48 euros.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Cesk Freixes, La Terrasseta de Preixens, Miquel del Roig, festivals, Acampada Jove, Acampada Jove 2017

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.