Festivals

Les 9 claus del Festivalot 2017

Joan Enric Barceló repassa el més important d'aquesta tercera edició

La cita se celebrarà el 27 i 28 de maig a Girona

Els Amics de les Arts, Dàmaris Gelabert, Quartet Mèlt, Gossos, Beth, Animal i El Petit de Cal Eril formen part del cartell

Festivalot: El festival dels petits de casa

| 25/05/2017 a les 11:04h

Dàmaris Gelabert al Festivalot 2016
Dàmaris Gelabert al Festivalot 2016 | Toni Vilches
1) L'experiència
"Amb aquest període de temps ja hem aconseguit créixer tant com les infraestructures ho permeten. No volem ni podem anar a més perquè el primer és la comoditat de les famílies que venen."

2) Començar amb bon peu
"Vam vendre més entrades en 48 hores que l’any passat en tres mesos. Fa setmanes que hem penjat el sold out per als concerts de pagament. En alguns es van exhaurir en qüestió d’hores."

3) Mantenir preus
"No hem tocat ni un cèntim al preu de les entrades. Continuen valent totes 9,90 euros."

4) Festivalot a mida
"El format d’abonament a la carta es torna a confirmar com un encert. La gent valora molt positivament la possibilitat de fer-se un Festivalot a mida."

5) Girona, ciutat de festivals
"Dins el calendari de festivals a Girona pensem que ha esdevingut una cita ineludible amb un perfil clar i diferenciat de les resta. L’informe que va elaborar l’any passat l’Ajuntament així ho remarcava."


6) L'epígraf solidari
"El festival torna a posar de relleu el seu vessant solidari. Aquest any ha elaborat un CD amb temes de diferents grups que hi actuaran. Els beneficis aniran destinats a La Casa dels Xuklis."

7) Per a tots els gustos
"Varietat estilística. Des de la música tradicional amb el duet Belda-Garriga fins al heavy de Heavy per xics, passant per la reina de l’animació infantil, Dàmaris Gelabert, o l’indie-folk d’El Petit de Cal Eril..."

8) Hits per xics
"Com a novetat, el festival produeix un espectacle per a nadons anomenat Hits. Els nens són detectors de hits. Si ballen, si canten o piquen de mans vol dir que la cançó funciona. Hem elaborat un concert on només hi sonen cançons mítiques, algunes d’aquí, altres de fora, que tenen 'allò' intangible que les fa especials."

9) El Festivalot posa les urnes
"En aquest festival sí que es pot votar. És un experiment que es farà aquest any amb el concert d’Els Amics de les Arts i que si funciona, s'extrapolarà a altres grups en futures edicions. Els nens i nenes seran els encarregats de decidir el repertori amb una papereta i una urna abans d’entrar." 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivalot, Els Amics de les Arts, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.