Actualitat

Tot preparat per a l'EDR Balears

El Grup Enderrock presenta una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca

La nova capçalera es podrà llegir quinzenalment

| 25/05/2017 a les 13:44h

Imatge il·lustrativa
El Grup Enderrock presenta una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca. La publicació digital, anomenada EDR Balears, es podrà llegir quinzenalment i inclourà continguts interactius amb estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l'agenda cultural de la setmana. 

El llançament de l’EDR Balears es complementa amb l’edició illenca del Sona9, el concurs de grups emergents en català, i la revista mensual Enderrock, que al juliol dedicarà un número especial + CD a l’escena musical de les Illes Balears, a més del diari digital Enderrock.cat i el setmanari EDR. La nova capçalera es trametrà gratuïtament i de manera inicial a 75.000 adreces seleccionades de mailing –10.000 a les Illes Balears–, i s’hi podrà subscriure tothom que ho sol·liciti.
 
El Grup Enderrock vol continuar així sent líder del mercat, i aposta per EDR Balears com a plataforma indispensable per a la promoció i reflexió al voltant de l’escena musical illenca. A més, la voluntat és seguir treballant en aquest format per tal que, en els propers mesos, també es llenci una nova capçalera digital dedicada a la música valenciana.

La presentació oficial de la nova capçalera serà demà divendres 26 de maig a les 13 h, a l’espai cultural Rata Corner de Palma, on es farà el llançament del primer número. A l’acte de presentació de l’EDR Balears haurà presents el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el coordinador de l’EDR Balears, Pere Bestard, i el director general de cultura del Govern de les Illes Balears, Joan Català. La presentació es tancarà amb una actuació del grup Posidònia, el nou projecte de Marta Elka i Toni Pastor, que publicarà els propers dies el segell Blau.

Trobareu l'EDR Balears a: Web | Facebook | Twitter
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, corporatives

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.