Festivals

Blaumut, Mishima i Joan Miquel Oliver a la programació musical del Grec

La cantaora catalana Mayte Martín obrirà el festival el dia 6 de juliol

David Bowie torna a prendre rellevància amb concert d'homenatge a l'Auditori

| 25/05/2017 a les 18:52h

David Carabén
David Carabén | Juan Miguel Morales

El festival Grec de Barcelona arriba enguany a la 41a edició amb un bon grapat de propostes musicals. La cantaora catalana Mayte Martín serà l'encarregada d'obrir el festival i dotar l'escenari de Montjuïc d'elegància i personalitat flamenca el dia 6 de juliol. Pel teatre Grec hi desfilaran al llarg del mes el músic de carrer Vagamundo (dia 8), Blaumut (dia 9), el cantautor italià Vinicio Capossela (dia 10), Fermín Muguruza & Micaela Chalmeta Big Band (15 de juliol), el trio flamenc Tempo de Luz (dia 16), un doble concert amb Mishima i Joan Miquel Oliver (dia 17), una nit dedicada a la rumba amb l'espectacle 'Rumberos, pugin a l'escenari', i el concert 'Hespèrion XXI', dirigit per Jordi Savall (dia 31).

El Jamboree també es postula com una de les sales més freqüentades, ja que de l'1 al 27 de juliol programarà una quinzena de propostes que giraran al voltant del jazz flamenc, el funk, el gipsy o el pop soul, entre altres. Per la seva banda, el Harlem Jazz Club programarà, al llarg de la segona quinzena del més, les propostes més transgressores.

Altres escenaris seran la sala Barts –que acollirà els grups més pop, rock, soul, folk o representatius de les músiques d’arrel, entre els quals Maria Arnal i Marcel Bagés (4 de juliol), Joana Serrat (5 de juliol), Sara Pi (21 de juliol) o Belda & Sanjosex (27 de juliol).


La programació musical del Grec tindrà espectacle gran: en una any en què David Bowie pren rellevància a la ciutat de Barcelona a través de l'exposició 'David Bowie Is', l'OBC oferirà el concert 'Bowie Symphonic' a l'Auditori el 13 de juliol, on la formació simfònica interpretarà cançons de l'àlbum Blackstar.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.