EDR Balears

Posidònia, protagonista del primer número d'EDR Balears

El Grup Enderrock presenta una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca

La nova capçalera es podrà llegir quinzenalment

| 26/05/2017 a les 13:15h

Imatge il·lustrativa
El Grup Enderrock presenta una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca, l'EDR Balears, una nova capçalera que es podrà llegir quinzenalment i inclourà continguts interactius amb estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l'agenda musical. La música de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera en serà la protagonista.

El número 1 de la revista, que es pot llegir en el següent enllaç, s'estrena amb la presentació en exclusiva del primer senzill de Posidònia, titulat "Lluna", una cançó que viatja entre el folk i la música mediterrània, amb sons del passat, el present i el futur. L'altre avançament que proposa EDR Balears és "París 1919", del nou disc de Negrei3colors.

A més, entrevistem el músic L.A., el rei de les feres, i parlem amb ell del seu cinquè disc, King of Beasts (Sony, 2017). L'àlbum conté disset talls que viatgen entre les influències del rock i la producció americana, i que respiren el seu amor per la música feta a Anglaterra.

Per últim, repassem la darrera novetat discogràfica de l'illenc Miquel Serra, que tot just acaba d'editar L'octau clima (Foehn, 2017), i fem una ullada al pas del Sona9 per les Illes, que ha portat els mallorquins Jès! a la següent fase del concurs. Bona lectura!
Arxivat a: Enderrock, L.A., miquel serra, posidònia, edr balears, edr, Sona9, balears, illes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.