Festivals

L'(a)phònica 2017 ja no té secrets

El festival de Banyoles presenta la programació amb noms com Maria Arnal i Marcel Bagés, La iaia o Gemma Humet

Del 30 de juny al 2 de juliol el festival irromp amb música i activitats paral·leles

| 29/05/2017 a les 12:00h

Gemma Humet serà a l'(a)phònica el dissabte 1 de juliol
Gemma Humet serà a l'(a)phònica el dissabte 1 de juliol | Juan Miguel Morales
Nascut el 2004, l’(a)phònica ja es pot considerar un festival ben consolidat que ha sabut donar veu (com a bon Festival de la Veu de Banyoles) a artistes de reconeguda trajectòria amb altres formacions per descobrir. Aquest any se celebra del 30 de juny al 2 de juliol, tres dies de música i activitats paral·leles per a tots els públics.

Divendres 30 de juny duets de prestigi com Maria Arnal i Marcel Bagés o Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet actuaran a l’(a)phònica. També ho faran Fredy Beats i Auxili, tots dos de manera gratuïta, i extramusicalment Viggo Mortensen i Rafel Plana oferiran un recital on a més de música també hi haurà poesia i interpretació.

El dissabte 1 de juliol conté el gruix de la programació, i entre els artistes que actuen hi ha: Marlango, José González i L’Amor Fora de Mapa, Alessio Arena i Paco Viciana. A més, gratuïtament es podrà anar als concerts de Jaume Arnella & Ferran Martínez, MuOM, Aqueles, Gemma Humet, Renaldo & Clara Howlin’ Dogs.

Diumenge també és un dia potent, amb una oferta gratuïta amb Cocanha, 2princesesbarbudes, Funkystep & the Sey Sisters, Steve Smyth i La iaia. Els vigatans faran dos concerts, un dels quals de pagament, com també s’haurà de pagar per veure al mateix dia Morgan o Clara Peya.

Les activitats paral·leles del festival se succeiran les setmanes prèvies, i fins i tot algunes s’allargaran fins ben entrat l’agost. S’hi troben un karaoke gestionat per Cabo San Roque, una trobada de cantaires del Pla de l’Estany, un recital d’Enric Casasses i tastos de concerts amb grups com Màia, The Escarteen Sisters, Chet o Alidé Sans. Per consultar la programació completa només cal visitar el web de l’(a)phònica.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Gemma Humet, Maria Arnal i Marcel Bagés, festivals, La Iaia, Banyoles, (a)phònica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.