Concerts

Pol Fuentes, Les Sueques, Tronco i El Pèsol Feréstec seran als Vespres d’Estiu de la UB

Del 4 al 20 de juliol el jardí de l’edifici històric de la Universitat acollirà sis concerts gratuïts

El cartell del 2017 també porta Calvin Love i Outer Space

| 30/05/2017 a les 11:34h

Els Vespres de la UB
Els Vespres de la UB
L’estiu arriba carregat de bones intencions, de propostes musicals per als que es quedin a la ciutat durant els mesos més calorosos de l’any i es vulguin refrescar amb concerts. Els arbres del jardí històric de la Universitat de Barcelona, darrere la facultat de la plaça Universitat, faran ombra als sis grups o músics que hi actuaran del 4 al 20 de juliol dins el clàssic cicle d’estiu Els Vespres de la UB.

La dotzena edició continua apostant per la difusió de les formacions musicals emergents. Aquesta fórmula ha servit per completar l’aforament en molts dels vespres de concerts. Llançarà el tret de sortida Pol Fuentes (4 de juliol), que presenta Una nova guerra (Picap, 2016), després de deixar enrere el projecte de Rosa-Luxemburg. El 6 de juliol serà el torn del canadenc Calvin Love, que farà el seu primer concert a Barcelona; un crooner renovat pels sons actuals. 



El duet del Prat Tronco actuarà l’11 de juliol, els germans Conxita i Fermí amb veu i guitarra són coneguts per desarmar a qualsevol amb cançons fresques i humorístiques sobre amor i altres maldecaps. Les Sueques també formen part del cartell d’Els Vespres: el 13 de juliol presenten Moviment (El Genio Equivocado, 2017), tercer tractat post-punk del grup que no perd l'esperit juganer.

El 18 de juliol pujarà a l’escenari el projecte poeticomusical El Pèsol Feréstec, capaç de combinar Ausiàs March amb reggaeton, que presentarà Treure’n Robins (The Indian Runners, 2017). Els últims seran Outer Space: el 20 de juliol el septet català tancarà el cicle oferint la seva amalgama d’esoterisme africà a través de ritmes i melodies.



Tots els concerts començaran a les 20 h, però a partir de les 18 h els jardins estaran oberts per gaudir-ne estant a la terrassa, on també es serviran entrepans gurmet. Per accedir a l’espai s’haurà de fer per l’entrada del carrer d'Enric Granados amb Diputació, i per més dubtes sobre el cicle, al web ho resolen tot. 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Els Vespres de la UB, Pol Fuentes, Les Sueques, Tronco, El Pèsol Feréstec, Outer Space, Calvin Love, UB, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.