Estrena

La conjunció adversativa de La Mulata amb Doctor Prats

Estrenem el clip del tema "Però" del seu disc d'estudi 'Marenga' (autoeditat, 2017)

El grup actuarà el dissabte 17 de juny al Centre Cívic Can Basté en el marc del BastéSona

| 06/06/2017 a les 15:00h

La Mulata
La Mulata | Josep Peñarroya
Quan uneixes músics del mètal amb altres del hip-hop i els barreges amb altres de cobla o clàssica, acaba sortint-ne un còctel explosiu que porta per nom La Mulata. L'Enric Ràfols toca la güira dins el grup i comenta: "El grup s'ha format a partir de publicacions a Facebook, correus i trucades a dojo que han acabat unint músics provinents de diverses bandes amb estils musicals molt diferents". 

La Mulata és mestissatge llatinocatalà que arriba per reivindicar les arrels de l'Amèrica Llatina en contra de la bachata química i el reggaeton que han entrat com una allau a les discoteques d'arreu del país. 

A Enderrock.cat estrenem el videoclip del tema "Però", que forma part del seu disc Marenga (autoeditat, 2017), que va veure la llum el 23 del passat mes de gener i que es pot descarregar de manera totalment gratuïta del seu web.  



Guillem Boltó és el trombonista de Doctor Prats però també formava part de La Mulata. Ell ha servit de nexe d'unió entre les dues agrupacions per crear aquest tema conjunt. A més, Enric Ràfols afirmava: "La lletra és principalment del Guillem. No sé gaire què el va inspirar però a grans trets es basa en el nexe d'unió de totes les frases: la paraula però. Tots trobem petits incovenients a la nostra vida, i el que volíem per al vídeo era trobar exemples divertits de petites putades de la vida". 

Al clip hi apareixen elements tan sorprenents com un buda amb màscara de Darth Vader i una espasa làser o una frase que compara el latin amb la sardana. Una picada d'ullet a una anècdota amb el saxofonista del grup Jordi Sitges que Enric Ràfols explicava així: "Un dia érem a l'assaig i en Jordi, que ve de la cobla i tocava sardanes, va deixar anar aquesta frase. Ens va fer tanta gràcia que la vam apuntar com a cita en una pissarra que tenim al local. I d'allà va passar a la gran pantalla".  

La Mulata actuarà el proper dissabte 17 de juny a les 22.30 h al Centre Cívic Can Basté de Barcelona en el marc del BastéSona. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Marenga, videoclip, Però, Doctor Prats, estrena, La Mulata

COMENTARIS

La Mulata - Però

Glòria Palau, 22/03/2018 a les 00:18

M'ha encantat aquesta cançò el ritma et fà ballar i no parar!!
Espero escoltar-la en directa al Festival Clownia aquest estiu!!

La Mulata - Però

Glòria Palau - ateneu guitarra, 22/03/2018 a les 00:20

M'ha encantat aquesta cançò el ritma et fà ballar i no parar!!
Espero escoltar-la en directa al Festival Clownia aquest estiu!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.