Sorteig

S'acosta l'Harmònica, Fira del Disc Independent

La Fira del Disc Independent se celebrarà el 17 de juny a la Fabra i Coats de Sant Andreu

Sortegem un lot de productes i discos per anar-hi ben equipats!

| 08/06/2017 a les 10:45h

Primera edició de l'Harmònica, l'any 2015
Primera edició de l'Harmònica, l'any 2015 | Arxiu Harmònica
L'Harmònica – Fira del Disc Independent es presenta com un espai de trobada entre tots els agents musicals: editors, discogràfiques, músics i també el públic. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny, i a Enderrock.cat ens preparem per a la tercera edició i sortegem dos lots de productes exclusius.

L'Harmònica tindrà un espai d'exposició i de venda de discos amb una mostra de 30 segells discogràfics com ara Kasba Music, No Me'n Records, La Producktiva o Aloud Music. Un altre dels eixos de la fira serà la música en directe, que a partir de les 12 del migdia i fins la mitjanit portarà una dotzena de grups que actuaran de manera gratuïta: Fito LuriThe Last 3 LinesLos Joy-SticksStereolegs,13 JulyLuka, EstimbarryAmigdalaGoliatFast LoudProu i X-Cross. Els horaris es poden consultar al seu web.

Hi vols anar ben equipat?
Si sou uns tastaolletes i teniu ganes de descobrir les novetats de la música independent, a Enderrock.cat sortegem dos lots de productes de l'Harmònica que inclouen una samarreta i una bossa de la fira i també un lot de discos dels segells participants. Si hi voleu participar només cal que ompliu aquest formulari. El dijous 15 de juny n'anunciarem els guanyadors a les nostres xarxes. Els lots s'hauran de recollir a la mateixa fira. Sort!
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fabra i Coats, concerts, Harmònica, Fira del Disc Independent, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.