Concursos

El Concurs de Cançó de Salitja, obert a tots els estils musicals

Les inscripcions al concurs estaran obertes fins al 23 de juny

Els artistes hi poden presentar una sola cançó, en català i inèdita

| 11/06/2017 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La 39 edició del Concurs de Cançó de Salitja se celebrarà el dia 13 d'agost. Des de l'inici el concurs pretén oferir als músics i cantants de tots els estils musicals la possibilitat de mostrar la seva música a dalt d'un escenari.
 
Els artistes només podran presentar un tema cantat en català, totalment inèdit, i en el directe no es podrà utilitzar cap tipus d'instrument seqüenciat o enregistrat. L'organització posarà a disposició dels participants un piano elèctric, una bateria i amplificadors. A més, es podrà utilitzar qualsevol instrument i caixa de ritmes. 

Tot aquell que s'hi vulgui inscriure ho haurà de fer a través del formulari disponible al web del Concurs de Cançó de Salitja o la pàgina de Facebook. També es pot fer per correu ordinari enviant la cançó en un CD i amb la lletra impresa. I, sobretot, és important especificar l'acompanyament instrumental que es necessita per al tema. 

El divendres 23 de juny serà l'últim dia per fer les inscripcions. La selecció dels artistes que pujaran a l'escenari el dia 13 d'agost anirà a càrrec d'un jurat format per representants del món de la música, les lletres i els mitjans de comunicació. Els escollits s'anunciaran el dia 1 de juliol.  
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Concurs de Cançó de Salitja, concurs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.