Festivals

El cartell complet del San Miguel Mas i Mas

Les actuacions comencen el 28 de juliol i acaben el 3 de setembre

Més de 200 actuacions ompliran els cinc espais del festival per on passaran Imany, Chano Domínguez amb Mariola Membrives o Paco Ibáñez

El Teatre Grec, nou escenari del San Miguel Mas i Mas

| 10/06/2017 a les 15:00h

Andrea Motis actuarà al San Miguel Mas i Mas
Andrea Motis actuarà al San Miguel Mas i Mas | Carlos Pericas
Més de 200 actuacions entre el 28 de juliol i el 3 de setembre on conviuran estils musicals tan diversos com jazz, música clàssica, blues, soul, flamenc, electrònica i entremig petits tocs de teatre i dansa. 

El San Miguel Mas i Mas Festival celebra els 15 anys estrenant el Teatre Grec com a nou espai que acollirà un total de 15 actuacions. La inauguració del Grec dins el festival anirà a càrrec de Chano Domínguez i Mariola Membrives el divendres 4 d'agost a les 21.30 h amb un espectacle ideat especialment per a l'ocasió en què flamenc i jazz es donen la mà per crear un diàleg conjunt.

Al mateix espai també actuaran Andrea Motis amb una posada a escena especial, Nit d'Estiu i Festa, Paco Ibánez, Los Mambo Jambo i el grup revelació del panorama espanyol Morgan, entre altres.



L'artista del soul per excel·lència Imany inagurarà el festival el divendres 28 de juliol al Palau de la Música. Per aquest meravellós espai acústic també hi passaran artistes com Mario Biondi o Ignasi Terraza juntament amb Bert Van Den Brink amb un duo de pianos homenatge a Tete Montoliu en el 20è aniversari de la mort del pianista català.

La resta de concerts tindran lloc al Born Centre de Cultura i Memòria, espai que inauguraran Alfonso de Vilallonga i Marco Mezquida el dissabte 29 de juliol; a la sala Tarantos, on es podrà veure Karime Amaya, família de la gran Carmen Amaya; a la sala Moog, que acollirà els concerts més electrònics i els més jazzístics, i a la sala Jamboree, per on passaran Uri Cane, Ernie Watts, Toni Lynn o King Solomon Hicks.

Tancarà l'edició d'enguany Incognito, una de les bandes mare de l'àcid jazz als anys 80, al Palau de la Música el dia 1 de setembre. 
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Paco Ibáñez, Chano Domínguez, Mariola Membrives, Imany, festivals, San Miguel Mas i Mas, jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.