Actualitat

Un clàssic de Sam Cooke renovat és la cançó Estrella Damm del 2017

"(Don't Fight It) Feel It" és la cançó escollida per al curt 'La vida nostra' que enceta la campanya estiuenca de la marca cervesera

El productor suec AronChupa transforma la cançó de Sam Cooke en el hit de l'estiu

| 12/06/2017 a les 13:31h

Els actors del curtmetratge a la presentació
Els actors del curtmetratge a la presentació | Estrella Damm
L'arribada oficial de l'estiu és el dia 21 de juny a les 4.24 de la matinada, però per a molta gent l'estació comença quan Estrella Damm fa públic el seu curt-barra-anunci. L'espot es caracteritza per popularitzar una cançó que fins llavors passava desapercebuda i fer que soni a tot arreu i a tota hora. Aquest any l'afortunada és una revisió d'una cançó el 1963 que ha passat per la trituradora del temps a les mans del productor suec AronChupa.

"(Don't Fight It) Feel It" és un tema original del rei del soul Sam Cooke que va publicar un any abans de la seva mort. Ja en si mateix ballable, alegre i elegant, el tema ho tenia tot per triomfar a la seva època i, encara que no és entre les cançons més conegudes de l'artista afroamericà, va tenir prou recorregut perquè al 2017 es pugui recuperar.



AronChupa és el nom artístic d'Aron Michael Ekberg, un jove DJ de 26 anys que s'ha fet famós a través del seu projecte de hip-hop electrònic Albatraoz. Amb aquest grup han encapçalat les llistes d'èxits del seu país amb cançons com "I'm in Albatraoz". Aquí però la seva música no ha arribat amb tanta força. Com sol passar amb els anuncis d'Estrella Damm, la cançó serveix de carta de presentació d'AronChupa al nostre país, tal com ja va passar amb altres grups nòrdics com Billie the Vision & the Dancers amb "Summercat" l'any 2009.

L'altra gran notícia de l'espot d'aquest any és que un dels protagonistes és Peter Dinklage (Tyron Lanister a la sèrie Joc de Trons), i al repartiment s'hi sumen Álvaro Cervantes, Íngrid Garcia Jonsson i Marcel Borràs. El curt de 16 minuts ha estat dirigit per Raúl Arévalo, actor i director de la recent premiada als Goya Tarde para la ira.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Estrella Damm, anunci, actualitat, cançó, AronChupa, Sam Cooke

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.