Estrena

Amunt, amunt, Calmoso & The Black Fang

Estrenem el videoclip "Vermutet de moogalooky", el primer del disc 'Fangtazztic!'

La banda actuarà en format reduït el proper dimecres 28 de juny a la sala Soda de Barcelona

Calmoso & The Black Fang – Fangtazztic!

| 14/06/2017 a les 15:00h

Calmoso & The Black Fang
Calmoso & The Black Fang | Arxiu del grup
El raper castellonenc Calmoso Ramírez s'acompanyava a principi d'any d'una banda de set músics, The Black Fang, per crear el disc conjunt Fangtazztic! (Mésdemil, 2017). A Enderrock.cat estrenem el primer videoclip, "Vermutet de moogalooky", d'un dels sis temes que formen l'àlbum. 



"Vermutet de moogalooky" és un popurri musical amb referències a cançons d'altres músics com la banda nord-americana de funk Chic, i alhora es converteix en una barreja de música negra que va des del boogaloo fins al funk, afegint-hi petits tocs de jazz. 

En el clip apareix la banda passejant-se en un cotxe antic del qual baixen amb un radiocasset. Borja Ramírez, més conegut com a Calmoso, explica: "És una estètica que ens agrada, i el rotllo del funk dels 70 hi quedava genial. La veritat és que va ser bastant improvisat i ens ho vam passar molt bé." Sembla que a Calmoso & The Black Fang oblidar-se de les càmeres els ha donat un bon resultat. 

Tot fa pensar que a la banda li han quedat curts els sis temes de Fangtazztic! (Mésdemil, 2017), perquè ja estan pensant a crear-ne de nous. Calmoso avança: "Un cop hagi passat l'estiu ens estem plantejant treure més cançons. No sabem si seran sis temes més o si seran diversos temes individuals acompanyats dels seus videoclips. Avui en dia sembla que si no tens un clip no ets ningú".

De moment Calmoso & The Black Fang han fet diverses actuacions arreu del País Valencià i ara arriben a Catalunya. Actuaran a la sala Soda de Barcelona el proper 5 de juliol en format reduït; una actuació sobre la qual diu Calmoso: "Encara no hem actuat al Principat. Tenim ganes de pujar i fer concerts per aquí".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Calmoso & The Black Fang, videoclips, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.