Concerts

El primer Fòrum Joves i Talent de Barcelona s'acompanya de música

Lakaste, Coet, Chet, Pol Fuentes i Irene DesBleux actuaran a l'espai del Fòrum del 19 al 23 de juny

Un espai destinat als joves que vulguin mostrar el seu talent

| 14/06/2017 a les 15:30h

Chet actuarà en format trio i acústic al Fòrum joves i talent
Chet actuarà en format trio i acústic al Fòrum joves i talent | Carles Rodríguez
Arriba a Barcelona la primera edició del Fòrum Joves i Talent, un espai on tots els joves amb inquietuds de diverses disciplines es troben amb tallers, espais de discussió, exposicions amb l'ajut de les escoles i empreses del sector. 

Durant la setmana vinent, del dilluns 19 de juny a la nit de Sant Joan, el 23 de juny, hi haurà la Talent Week al carrer Creu Coberta número 26. Entre tallers, recitals, lectura de contes, audiovisuals i classes hi haurà una actuació musical diària a les 20 h. 

Dilluns el grup guanyador de la 16a edició del Sona 9, Lakaste, actuarà en el seu format de duet habitual. L'endemà serà el torn de Coet, guanyador del premi Èxit 2015, i el dimecres 21 de juny serà el torn de Chet, guanyador del premi Joventut del Sona9 el passat 2016.



També passarà per l'espai del Fòrum el cantautor barceloní Pol Fuentes (ex-Rosa Luxemburg) el dijous 22 de juny, i la finalista del Premi Talent d'enguany, Irene DesBleux, actuarà l'últim dia del Fòrum coincidint amb la revetlla de Sant Joan. Tots els concerts seran en format acústic. 

 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Fòrum joves i talent, Lakaste, Coet, Chet, Pol Fuentes, Irene DesBleux

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.