Festivals

Vols anar al Festival Ítaca?

Sortegem dos abonaments per anar al Festival Ítaca de l'Empordà els dies 23 i 24 de juny

Zoo, Gossos, Itaca Band i Hora de Joglar se sumen al cartell del festival Ítaca

| 14/06/2017 a les 15:00h

Itaca Band actuarà al festival Ítaca
Itaca Band actuarà al festival Ítaca | Michal Novak
La cinquena edició del festival Ítaca, Cultura i Acció de l'Estartit oferirà dos dies seguits de concerts el cap de setmana de Sant Joan. El divendres 23 a la nit i el dissabte 24 el festival omplirà de música la plaça de la Llevantina.

Zoo, Def Con Dos, Ítaca Band, Lágrimas de Sangre, Sara Hebe, Roba Estesa i Hora de Joglar són els noms de cartell del cap de setmana de la revetlla. La bona notícia? A Enderrock.cat sortegem dos abonaments perquè pugueu assistir al Festival Ítaca els dies 23 i 24 de juny. L'abonament inclou l'accés a tots els concerts del cap de setmana, a més de dues nits d'accés a la zona de càmping.



Fa setmanes que el festival va anunciar la programació, i des del 13 de maig ja hi han actuat artistes com Pau Riba, Guillem Roma i Gossos, el passat dissabte 10 de juny a Pals.

Presentada per l'organització com la programació més ambiciosa fins a la data, amb més d'una vintena de concerts i actuacions teatrals, el Festival Ítaca Cultura i Acció tancarà el dia 2 de juliol amb l'actuació de Mishima a Calella de Palafrugell.  

Vols veure tots aquests grups en directe?
A Enderrock.cat sortegem dos abonaments dobles per assistir al Festival Ítaca 2017. Si vols ser un dels afortunats només has d'omplir aquest formulari. Anunciarem el guanyador les properes setmanes, estigueu atents.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Lágrimas de Sangre, Def con Dos, Sara Hebe, Roba Estesa, Hora de Joglar, festivals, Zoo, festival Ítaca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.