Gira de comiat

9son enceta gira i anuncia el final de la banda

El grup rumber ho ha fet saber a través de les xarxes socials

La gira comença aquest dissabte a Roses

| 14/06/2017 a les 17:20h

9son
9son | Andreu Robusté

El grup de rumba i de música cubana 9son ha anunciat aquesta tarda que la gira que començarà aquest dissabte 17 de juny serà la seva darrera. Ho ha fet en un missatge a la seva pàgina de Facebook. Sota el títol 'Celebrem que això s'acaba', han escrit:

Després de 7 anys del naixement del nostre projecte 9son, hem decidit que aquesta etapa ha arribat al seu punt final.

Hem cregut i apostat sempre pel que hem fet igual que vosaltres i hem gaudit moltíssim coneixent-vos, compartint tot i més, per escenaris i carrers d’arreu. Hem viatjat a Holanda, Extremadura, França, Cuba i per tots els Països Catalans i ens enduem un record inesborrable que quedarà a la història. 

Hem conviscut amb músics trepidants durant tot el projecte, i a ells els volem donar unes enormes gràcies, en especial als que no hem tingut l'opció d'acomiadar com cal. 
Avui encetem la nostra última gira. Des d'aquest dissabte fins a l'octubre, estarem fent música per tota Catalunya, el País Basc Francès i Ses Illes Balears per tal d'agrair-vos i agrair-nos un cop més tot aquest viatge.

Avui, això s'acaba, però el demà continua.

Gràcies a totes i a tots per confiar en nosaltres! Ens heu fet viure 7 anys increïbles de 9son!
Ara toca celebrar cada segon i aprofitar aquest últim trajecte per entregar-nos i gaudir al màxim! Anirem compartint amb vosaltres tot el que tenim preparat!


9son es va crear a principi del 2010 amb la il·lusió de teixir un projecte musical amb denominació d’origen i mirada internacional. La seva música arrela en la nova generació de la rumba catalana i la música cubana. Sonen frescos i juguen amb les músiques que els agraden: pop, funk, merengue, reggae, soukous... Els seus discos són atrevits, amb cors, cordes, batucades...

Ara fa un any van presentar la cançó "Tornarem a néixer" i van explicar que era "un avançament del proper disc". A banda d'aquesta cançó, 9son ha deixat dos discos: Íssim (DiscMedi, 2015) i Obert (DiscMedi, 2013).

De moment han anunciat set concerts per a aquest estiu: Roses (17 de juny), Piera (1 de juliol), lloc per determinar (15 de juliol), Es Mercadal (17 de juliol), Sant Fost de Campsentelles (28 de juliol), Baiona (29 de juliol) i Arbúcies (30 de juliol).

Arxivat a: Enderrock, rumba, 9son

COMENTARIS

I tant que ho celebrem! jaja

Amb mala llet, 17/06/2017 a les 21:37

Buu, buuu!!
Fue-ra, fue-ra!!!

Quina alegria, quin descans! Ja era hora que abaixessin la persiana i fotessin el camp d'una p... vegada!! Home, pero qué pesaos! tantes bombolles de colors i tanta tonteria... Quina llàstima de gent, vergonya us hauria de fer! Feu un favor a la música i al món en general i podriu-vos hòstia, malparits! Maleïts sigueu, maleïts!!!

9Son mai no ho han sigut
i si han sigut alguna cosa
sobretot han sigut MALA GENT

Perdoneu, però algú ho havia de dir! jajaja

Buuu

Buu, 18/06/2017 a les 04:27

Sí, buu, buuu!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.