Festivals

Tossa de Mar estima la rumba

Per Sant Joan tindrà lloc el segon festival de rumba i música catalana

Actuacions gratuïtes de Dijous Paella, Ai Ai Ai, Gertrudis i Doctor Prats

| 15/06/2017 a les 13:00h

Rafalito Salazar dels Ai Ai ai
Rafalito Salazar dels Ai Ai ai | Xavier Mercadé
Tossa de Mar viurà un cap de setmana dedicat a la música amb la celebració del segon Festival de Rumba i Música Catalana, que dona continuïtat al primer Festival Internacional de Rumba Catalana que va tenir lloc l'any passat.

Enguany, les activitats no es limitaran a un gran concert sinó que tindran continuïtat al llarg de tres dies. Així, el divendres 23 de juny Sabor Rumbero llançarà el tret de sortida al festival amb un concert a les 18 h. 

Però el dia fort serà el 24 de juny. Entre les 10 h i les 20 h, el passeig de Mossèn Cinto Verdaguer acollirà la Fira del Disc de Vinil de Música i Rumba Catalana. Poc abans que pleguin les parades de la fira, a les 18.30 h, començarà el concert amb Dijous Paella, Ai Ai Ai, Gertrudis i Doctor Prats. Cal dir que el concert estarà conduït per uns presentadors ben especials, Rumba Tres.

Finalment, el 25 de juny seguirà la Fira del Disc de Vinil de Música i Rumba Catalana i el festival es tancarà amb un concert de rumba a l'Església de la Vila Vella a càrrec de Toni Cayena. Tots els concerts són gratuïts i en espais oberts.

La revetlla dels grups tossencs
El 28 de juny, el dia de la revetlla de Sant Pere, els grups tossencs agafaran l'alternativa. La cita és a l’avinguda de Catalunya a partir de les 17 h. Hi participaran els següents grups i artistes locals: DJ Dicha, Julian Trinidad, Consoul, The Bad Sailors, Wipping the clown, Gunsmoke i DJ Arnau Artús. Es preveu que la festa s'allargui fins a la matinada.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Gertrudis, Dijous paella, festivals, Doctor Prats, Tossa de Mar, Ai Ai Ai, Rumba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.